Ajankohtaista

Työn ohella sosionomiksi!
Aikuiskoulutuksen haku 12.-26.10.

Aikuiskoulutus täydentää opiskelijan aiempaa työkokemusta ja koulutusta. Opintojen laajuus kartoitetaan henkilökohtaisella opetussuunnitelmalla, jossa otetaan huomioon aiempi pohjakoulutus. Joustava, monimuotoinen opiskelutapa sopii työssäkävijän aikatauluihin. Liity 400 aikuisopiskelijamme joukkoon!

Sosiaalialan koulutusohjelma, 210 op ILTAOPETUKSENA
Sosionomi (AMK)

Työssäkäyville aikuisille suunnattu sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Tavoitteena on kouluttaa laaja-alaisia sosiaalialan asiantuntijoita, jotka tekevät ohjaus- ja kasvatus- sekä palvelujen suunnittelu- ja organisointityötä eri-ikäisten ihmisten parissa.

Koulutus alkaa 8.1.2007.

Hakukelpoisuus: Ylioppilastutkinto tai lukion oppimäärä tai ammatillinen perustutkinto tai opistoasteen tutkinto. Suositellaan vähintään 20 vuoden ikää. Etusija sosiaali- ja/tai terveysalan ammatillisen perustutkinnon ja vähintään 2 vuoden työkokemuksen omaavilla.
 
Valintakoe: 7.11.2006, klo 12.00, Wolffintie 30, 65200 Vaasa. Valintakoekirja: Juhila, Kirsi (2006) Sosiaalityöntekijöinä ja asiakkaina. Sosiaalityön yhteiskunnalliset tehtävät ja paikat. Vastapaino. Tampere. Valintakokeeseen lähetetään erillinen kutsu.

Lisätietoja ja hakulomakkeita:
http://www.puv.fi/fi/koulutus/aikuiskoulutus/
hakutoimisto@puv.fi
puh. 06-326 3111 (vaihde)

Takaisin