Ajankohtaista

Tutustu toimintajärjestelmään, pääset leffaaan!

Vaasan ammattikorkeakoulun toimintajärjestelmää on kehitetty pitkäjänteisesti ja ensi keväänä sen toimivuus käytännössä tullaan auditoimaan.

Toimintajärjestelmä on oiva apuväline tiedon hakuun, sillä siihen on kirjattu prosessikuvauksina kaikki VAMKin tärkeimmät toiminnot. Jokaiseen prosessikuvaukseen on liitetty kommenttiboxi, johon kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Boxiin voit kirjoittaa mielipiteesi kuvauksesta, onko se siis kuvattu toimintaamme vastaavalla tavalla, vai pitäisikö kuvausta vielä muuttaa.
 
Lisäksi mieti, mikä kuvaus on sellainen mitä tulet todennäköisesti tarvitsemaan tiedonhaussa myöhemmin.

Ansaitaksesi elokuvalipun, kirjaudu jonkin prosessin kommenttiboxiin ja jätä sinne mielipiteesi kuvauksesta tai siitä miksi kyseinen prosessi tulee todennäköisesti olemaan tärkeä opinnoissasi. Kommenttisi voi sisältää myös kehittämisehdotuksen, eli jos huomaat että prosessi ei käytännössä toimi kuvatunlaisesti, kerro se kommenttiboksissa. Liitä vastaukseesi myös sähköpostiosoitteesi ja saat leffalipun!

Nopeat syövät hitaat, lippuja riittää 18 ensimmäiselle. Toimi siis heti, toimintaohjeet ovat seuraavat:

- Etsi toimintajärjestelmä Intrasta "kehittäminen"-otsikon alta ja lueskele prosessikuvauksia
- Kirjaudu jonkin prosessin alla olevaan kommenttiboksiin omilla tunnuksillasi
- Kirjoita kommenttisi ja sähköpostisi (kommenttisi jää näkyviin, mutta yhteystietosi tullaan poistamaan kun leffalippun on toimitettu)


Lisätietoja:
Laatupäällikkö Tarja Kettunen, tarja.kettunen@puv.fi
Laatukoordinaattori Sanna Torkko, sanna.torkko@puv.fi

Takaisin