Ajankohtaista

Tule tutustumaan perjantaina 22.4. ST-alan järjestöihin!

Ammattikorkeakoulussa pidetään sosiaali- ja terveysalan järjestöpäivä

Aika:   Perjantaina 22.4.2005 klo 9.00-12.00
Paikka:  Palosaaren kampus, juhlasali, Wolffintie 30

Tapahtuman teemana on yhteistyö. Kohderyhmänä ovat Vaasan ammattikorkeakoulun, Vaasan ammattiopiston, Svenska yrkeshögskolanin sekä Svenska Yrkesinstitutin sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja näiden opettajat.

Päivä tarjoaa  sosiaali- ja terveysalan järjestöille mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja solmia kontakteja opiskelijoihin, jotka tulevat valmistuttuaan olemaan kolmannen sektorin vaikuttajia ja toimijoita. Myös opiskeluaikanaan he voivat edistää järjestöjen toimintaa esimerkiksi yhteisten hanke- ja opinnäytetöiden kautta. Tarkoituksena on myös herättää opiskelijoiden  mielenkiinto vapaaehtoistoimintaa kohtaan ja mahdollista jäsenyyttä kohtaan.

Mukana ovat:

Irti huumeista ry, Vaasan Vammaisten tuki ry, SDUV lärung, Rikosuhripäivystys, Ensi- ja turvakoti, Vaasan sydänyhdistys, Unicef, SPR ystäväpalvelu, Svenska hörselskadade i Vasanejden rf, Parasta Lapsille Vaasan osasto ry, Vaasan Seudun hengitysyhdistys, Vaasan Aivohalvauskerho, Vaasan Seudun dementiayhdistys, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto JYTY, Kansainvälinen kulttuuriseura Mira, Parkinsonyhdistys, Finlandssvenska Synskadade, Rädda Barnen, Aivohalvaus- ja Dysfasialiitto, Vaasan Seudun Psoriasis yhdistys, Amnesty International ryhmä 8, Allergia ja astmayhdistys.

TERVETULOA!

Lisätietoja:

Ahti Nyman
Puh: 040 879 6292, ahti.nyman@puv.fi

Takaisin