Ajankohtaista

Toivo Sukarin tarina yrittäjyydestä näytelmänä 21.11. opiskelijoille

Young Hope -teatterinäytös perjantaina 21.11.2008 klo 14.30-16.30
Paikka: Vaasan Ylioppilasteatteri Ramppi, Hietasaarenkatu 14, entinen Leipätehdas (sisäänkäynti sisäpihalta)

Ohjaaja: Aarni Moisala, Porin ylioppilasteatteri. Teatterinäytös toteutetaan yhteistyössä Vaasa Science Parkin Business Road -ohjelman kanssa.

Vaasa Science Park ja Business Road -ohjelma kutsuvat sinut erilaiseen teatteriin. Young Hope on tarina nuoren Toivo Sukarin ensiaskelista yrittäjänä. Matka on mutkikas mutta johtaa kohti menestystä. Pitkäjänteisyys, vahva usko osaamiseen ja oikea asenne ratkaisevat! Teatterinäytös inspiroi ja herättää ajatuksia urapolun aloittamisesta ja sen menestyksekkäästä kulkemisesta.

Valtakunnallista julkisuutta jo etukäteen runsaasti saanut teatteri-iltapäivä alkaa perjantaina 21.11. klo 14.30 tarjoilulla Vaasan Ylioppilasteatteri Rampin tiloissa Leipätehtaalla. Näytös alkaa klo 15.00 ja kestää noin tunnin, jonka jälkeen on mahdollista keskustella ja käydä läpi teatteriesityksen teemoja ja ajatuksia.

Tule mukaan ainutlaatuiseen teatterinäytökseen, joka herättää keskustelua ja uusia näkemyksiä. Mukaan kutsutaan monipuolinen kokoonpano opiskelijoita ja eri tahojen edustajia.

Teatterinäytös ja tarjoilut ovat maksuttomia. Ilmoittaudu mukaan nopeasti mutta kuitenkin viimeistään 19.11., sillä paikkoja on rajoitetusti: anni.kiviniemi@merinova.fi.

Lisätietoja:

www.businessroad.fi
www.vaasasciencepark.fi

Takaisin