Ajankohtaista

Syksyn yhteishaku sairaanhoitajan amk-aikuiskoulutukseen

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku aikuisten amk-koulutuksiin käynnistyy maanantaina 28.9. ja jatkuu 9.10.2009 saakka. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi.

Vaasan ammattikorkeakoulussa, Vamkissa haussa mukana on hoitotyön koulutusohjelma, jossa on tarjolla 20 aloituspaikkaa. Koulutus alkaa tammikuussa 2010 ja se kestää noin 3-5 vuotta. Opinnot koostuvat päivisin suoritettavista lähiopetusviikoista, etäopinnoista ja harjoittelusta.

Hakukelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus täysi-ikäisenä. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeisiin, jotka järjestetään 4.11.2009. Vamk käyttää valinnassa myös harkinnanvaraisuutta, jolloin voidaan ottaa huomioon myös muu soveltuva pohjakoulutus tai vähintään 60 opintopisteen alan ammattikorkeakouluopinnot.

Vamkin aikuiskoulutus täydentää opiskelijan aiempaa työkokemusta ja koulutusta. Opintojen laajuus kartoitetaan henkilökohtaisella opetussuunnitelmalla, jossa otetaan huomioon aiempi pohjakoulutus. Joustava ja monimuotoinen opiskelutapa sopii työssäkävijän aikatauluihin. Vamkissa opiskelee vuosittain yli 500 aikuisopiskelijaa.

Lisätietoja:

http://www.puv.fi/fi/koulutus/aikuiskoulutus/hakeminen/

ja

Vaasan ammattikorkeakoulun hakutoimisto
Puh. 326 3325 / 326 3326, hakutoimisto@puv.fi

Takaisin