Ajankohtaista

Syksyn yhteishaku AMK-aikuiskoulutuksiin alkaa maanantaina 29.9.

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku aikuisten AMK-koulutuksiin on 29.9.-10.10. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi.

Vaasan ammattikorkeakoulussa haussa mukana on sosiaalialan koulutusohjelma. Tarjolla on 15 aloituspaikkaa ja koulutus alkaa 7.1.2009. Hakukelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus täysi-ikäisenä. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan valintakokeisiin, jotka järjestetään 10. - 11.11.2008Vaasan AMK käyttää valinnassa myös harkinnanvaraisuutta, jolloin voidaan ottaa huomioon myös muu soveltuva pohjakoulutus tai vähintään 60 opintopisteen alan ammattikorkeakouluopinnot.

Vaasan AMK:n  aikuiskoulutus täydentää opiskelijan aiempaa työkokemusta ja koulutusta. Opintojen laajuus kartoitetaan henkilökohtaisella opetussuunnitelmalla, jossa otetaan huomioon aiempi pohjakoulutus. Joustava ja monimuotoinen opiskelutapa sopii työssäkävijän aikatauluihin. Ammattikorkeakoulussa opiskelee vuosittain noin 500 aikuisopiskelijaa.

Lisätietoja:
Vaasan ammattikorkeakoulun hakutoimisto
Puh. 326 3325 / 326 3326
hakutoimisto@puv.fi

Takaisin