Ajankohtaista

Hoitotyön ja sosiaalialan koulutukset haussa 15.10. asti

Julkaistu 2010-09-10 08:35:11 EEST.

Valtakunnallinen syksyn yhteishaku sekä nuorten että aikuisten AMK-koulutuksiin käynnistyy maanantaina 13.9.2010 ja kestää 15.10. saakka. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.amkhaku.fi. Koulutukset alkavat tammikuussa 2011.

Vamkin nuorten koulutuksessa haussa on hoitotyön koulutusohjelma, jossa suoritetaan sairaanhoitajan tutkinto. Hakukelpoisuutena on lukion oppimäärä, ylioppilastutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Koulutus kestää 3,5 vuotta.

Vamkin aikuiskoulutuksessa haussa on mukana sosiaalialan koulutusohjelma, jossa suuntaavina opintoina on valittavissa lapsi-, nuoriso- ja perhetyö, sosiaalipalvelutyö tai englanninkielinen hyvinvointia kansainvälisestä näkökulmasta tarkasteleva International Aspects on Welfare and Health. Tämä AMK-sosionomiksi pätevöittävä koulutus toteutetaan kolmen-neljän vuoden aikana päivisin suoritettavina lähiopetusviikkoina, etäopintoina ja työharjoitteluna. Hakukelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto ja kahden vuoden yleinen työkokemus.

Lisätietoja:

hakutoimisto@puv.fi, puh. 0207 663 300 (vaihde)

Takaisin