Ajankohtaista

Seminaari älytaloista 5.4.

Vaasan ammattikorkeakoulussa on käynnissä lukuisia hankkeita, joiden tavoitteena on edistää uusien teknologioiden käyttöä alueen yrityksissä. Bios-hanke järjestää seminaarin, jossa käsitellään älytaloihin liittyviä ratkaisuja:

Aika:   Keskiviikko 5.4.2006 klo 9.00 alkaen
Paikka:  Vaasan ammattikorkeakoulu, Raastuvankatu 31, 65100 Vaasa

Markkinoille on alkanut ilmestyä jonkin verran älykkäitä talojärjestelmiä. Ongelmana kuitenkin on, että talot ovat usein erikoistilauksena asiakkaalle tehtyjä ja vaativat niin ollen paljon räätälöintiä, asennustyötä ja tulevat kalliiksi. Asiakkaat eivät myöskään voi olla varmoja säilyykö toteutettu järjestelmä käyttökelpoisena vaikkapa vuosikymmenen päähän, kun markkinoille tulee ja sieltä poistuu uusia järjestelmiä kiihtyvään tahtiin. Seminaarissa esitellään edullisempi ratkaisu älytaloksi avoimen lähdekoodin Open Sourcen avulla eli ÄLY-talojärjestelmä.

Seminaarin hinta on 40 euroa. Ilmoittautuminen 31.3.2006 mennessä.

Ohjelma ja osallistumistiedot osoitteessa: http://www.bios.fi

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Rainer Lytz (BIOS), Vaasan ammattikorkeakoulu
Puh. 06 326 3083, 040 841 2805, rainer.lytz@puv.fi, http://www.bios.fi

Bios-hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa avoimesta lähdekoodista eli Open Sourcen toiminnasta ja tiedottaa alueen IT-yrityksille sen hyödyntämisestä. Bios-hanke käynnistyi heinäkuussa 2004 ja sitä rahoittavat Euroopan Sosiaalirahasto ESR sekä TE-keskus.

        

Takaisin