Ajankohtaista

Sata lahjoittajaa!

Julkaistu 2017-12-15 10:12:10 EET.

VAMKin terveydenhoitajaopiskelijat toteuttivat itsenäisyyspäivän aattona ruokakeräyksen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden joulunviettoa. Tempauksessa oli mukana myös Vaasan suomalainen seurakunta.

- Noin 100 lahjoittajaa osallistui keräykseen, suurin osa tuli muutamankin pussillisen kanssa, kiittelee keräystä järjestämässä ollut Julia Majaniemi.

Joulukerays_VAMK_450.jpg

VAMKin terveydenhoitajaopiskelijat Iida Korkiakoski, Julia Majaniemi, Päivi Utunen ja Milla Lamberg kiittävät vaasalaisia lahjoituksista.

Ruokakeräys oli osa terveydenhoitajaopiskelijoiden opintojaksoa, jossa harjoitellaan projektinhallintaa ja -johtamista järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia yhteistyössä yritysten ja organisaatioiden kanssa.

 -Vaasalaiset osallistuivat tosi innokkaasti keräykseen ja toivoivat samanlaista järjestettävän tulevaisuudessakin, Majaniemi sanoo.

Opiskelijoiden mukaan päivä oli kaikin puolin onnistunut. Myös seurakunnassa iloittiin lahjoitusten valtavasta määrästä.

- Ruokakeräykseen tulleet lahjoitukset käydään nyt läpi seurakunnassa, lajitellaan ja lopulta jaetaan apua tarvitseville vaasalaisille perheille ennen joulua, kertoo Majaniemi.

Joulukerays2_VAMK_450.jpg

Korkeakoulujen henkilökunta ja opiskelijat iloitsivat, että he pystyivät lahjoittamaan näppärästi omalla työ- ja opiskelupaikallaan.

Teksti ja kuvat: Eliina Salmela

Takaisin