Ajankohtaista

Restonomiopiskelijat loihtivat maistuvan menun

Julkaistu 2013-01-24 09:06:34 EET.

Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat kolmen ruokalajin aterian Ravintolapalvelu-juonteen lopputyönään. VAMKin henkilökunta ja opiskelijat saivat mieluisan tehtävän toimia herkutteluhetken makutuomareina.

www_näytelounas_keittiö.jpg

Harjoittelukeittiössä riitti hulinaa ennen h-hetkeä.

www_näytelounas_tarjoilijat.jpg

Opiskelijat Tiia Nurmi, Sonja Saaristo, Artjom Virolainen ja Vilma Tuomaala toivottivat asiakkaat tervetulleiksi.

www_näytelounas_salaatti2.jpg

Alkupalaksi tarjoiltiin muun muassa maukasta kreikkalaista salaattia…

www_näytelounas_lohi.jpg

…pääruoaksi sai valita esimerkiksi herkullista lohta ja juureksia…

www_näytelounas_jälkkäri.jpg

…ja jälkiruoaksi suussa sulavaa marjaista jäädykettä kinuskikastikkeella.

www_näytelounas_juuso.jpg

Turusta muuttanutta Juuso Vilposta houkutteli mahdollisuus opiskella englanniksi ja mukava opiskelukaupunki. Juuson mielestä on tärkeää, että ravintola-alalla tarvittavia tarjoilu- ja keittiötaitoja voi harjoitella turvallisessa ympäristössä. Vaikka tilanne on jännittävä, kannustavat opiskelijat toisiaan parhaaseen lopputulokseen.

Kuvat: Eliina Salmela


Takaisin