Ajankohtaista

Pirkanmaan opinto-ohjaajat tutustumiskäynnillä VAMKissa

Julkaistu 2013-11-21 15:11:23 EET.

Ryhmä opinto-ohjaajia Pirkanmaalta kävi tutustumassa Vaasan ammattikorkeakoulun opintotarjontaan sekä opiskelijakaupunki Vaasaan torstaina 21.11.2013.

Ohjelmassa oli muun muassa kierros Technobothniassa, jossa opinto-ohjaajat tutustuivat valtakunnallisestikin ainutlaatuiseen insinööriopiskelijoiden oppimisympäristöön. Lisäksi Pirkanmaalta lähtöisin olevat VAMK-opiskelijat Eini Nissinen ja Joonas Salminen esittelivät VAMKin eri alojen opiskelumahdollisuuksia ja kertoivat seudun erinomaisesta työllisyystilanteesta, joka poikii myös opiskelijoille hyviä työllistymis- ja harjoittelumahdollisuuksia.

- Pirkanmaalta tulevien opiskelijoiden määrä VAMKissa on kasvanut vuosi vuodelta. Myös Tampereen seudulla on huomattu Vaasan erinomainen työllisyystilanne ja kaupungin monipuolinen koulutustarjonta, mikä kiinnosti erityisesti vierailulle tulevia opinto-ohjaajia, kertoo oppilaitoskoordinaattori Merja Salomäki-Jurkka VAMKista.

Samalla vierailulla opinto-ohjaajat tutustuivat myös Vaasan yliopistoon sekä Vaasan lyseon lukioon.

www_Pirkanmaanopot.jpg

Opetuslaboratorio Technobothniassa Pirkanmaan opot saivat tuhdin tietopaketin muun muassa VAMKin tarjoamista tekniikan koulutuksista.

Kuva: Markku Kuusinen

Takaisin