Ajankohtaista

Pedagogin toimi haettavana Tritonian Oppimiskeskuksessa

Tritonia on Vaasan yliopiston sekä Åbo Akademin ja Svenska handelshögskolanin Vaasan toimipisteiden yhteinen kaksikielinen tiedekirjasto ja oppimiskeskus. Oppimiskeskus tarjoaa pedagogista ja teknistä tukea ja koulutusta yliopistojen ja Vaasan ammattikorkeakoulun ja Svenska yrkeshögskolanin opettajille ja muulle henkilökunnalle. Opiskelijoita se tukee ja opastaa uusien opiskelumetodien ja -välineiden käytössä. Oppimiskeskus toimii Suomen virtuaaliyliopiston vaasalaisena vaikuttajana.

Tritonian Oppimiskeskuksessa on haettavana

PEDAGOGIN

määräaikainen toimi ajalle 1.8.2005-31.12.2006.

Pedagogin tehtävä on Tritonian Oppimiskeskukseen sijoitettu tehtävä, joka kuuluu Vaasan yliopistoon. Tehtävästä maksettava palkka määräytyy työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Esimiehenä toimii oppimiskeskuspäällikkö. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan tässä yhteydessä.

Pedagogin tehtäviin kuuluu yliopisto- ja korkeakouluopettajien pedagogisen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön koulutuksen (LIN) kehittäminen ja toteutus yhdessä Oppimiskeskuksen muun henkilökunnan kanssa. Pedagogi koordinoi ja toteuttaa erityisesti ruotsinkielisten opettajien koulutusta ja ohjausta ja osallistuu Oppimiskeskuksen maksullisen koulutuksen toteutukseen.

Tehtävää täytettäessä eduksi katsotaan ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 ov pedagogisia opintoja. Tritonian virkakieliä ovat johtosäännön mukaan suomi ja ruotsi. Lisäksi toimessa tarvitaan englannin kielen taitoa.

Pedagogin tehtävässä tarvitaan kokemusta ja/tai koulutusta tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä (Ope.fi ), yhteistyökykyä ja hyvää esiintymis- ja viestintätaitoa.

Hakemus osoitetaan oppimiskeskuspäällikkö Sari Tarvoselle ja lähetetään osoitteeseen: Kirjaamo, Vaasan yliopisto, Wolffintie 34, PL 700, 65101 Vaasa. Hakemukseen tulee liittää nimikirjanote tai oikeaksi todistettu ansioluettelo. Hakemuksessa on ilmoitettava hakijan yhteystiedot. Hakuaika päättyy maanantaina 20.6.2005 klo 16.15.

Tiedusteluihin vastaa oppimiskeskuspedagogi Maria Byholm, puh: (06) 3248 932, 044-0244 226, maria.byholm@tritonia.fi.

Takaisin