Ajankohtaista

Palosaaren kampus täyttyy lukiolaisista torstaina 1.10.

Vaasan ammattikorkeakoulu ja Vaasan yliopisto järjestävät yhteisen info- ja tutustumispäivän Pohjanmaan alueen lukiolaisille torstaina 1.10.2009.

Lukiopäivä esittelee monipuolista koulutustarjontaa ja viihtyisää merellistä kampusta nuoria kiinnostavalla tavalla. Päivän aikana korkeakoulunaapuruksiin tutustuu lähes 800 maakunnan lukiolaista opinto-ohjaajineen kolmen Pohjanmaan maakunnan alueelta. Lukiolaisryhmiä saapuu päivään yhteensä kahdeksastatoista lukiosta muun muassa Kokkolasta, Ylistarosta, Jurvasta sekä Järviseudun alueelta.

Lukiopäivä alkaa yhteisellä tilaisuudella, jossa rehtorit Matti Jakobsson (VY) ja Elisabeth Malka (VAMK) toivottavat vieraat tervetulleiksi, lisäksi Vaasan kaupungin markkinointipäällikkö Rita Kuha kertoo Vaasasta opiskelukaupunkina. 

Lukiolaisille on tarjolla monipuolista ohjelmaa kuten koulutusesittelyjä, tietoiskuja sekä tutustumiskierroksia tekniikan opetus- ja tutkimuslaboratorio Technobothniaan. Opinto-ohjaajille järjestetään oma kahvitilaisuus, jossa he voivat tavata toisiaan ja kuulla järjestäjiltä ajankohtaisia kuulumisia korkeakoulukentältä.

Nyt järjestettävä lukiopäivä on Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun ensimmäinen yhteinen lukiolaisille suunnattu tapahtuma.

Lukiopäivän ohjelma.

Takaisin