Ajankohtaista

Ota osaa kilpailuun ja voita aito ipod!

Virtuaaliammattikorkeakoulu järjestää informaatiolukutaidosta valtakunnallisen kampanjan ammattikorkeakoulujen opiskelijoille. Kampanjassa käytetään mm. iskulausetta ja piirroshahmoa. Kilpailutehtävänä on keksiä kampanjalle iskulause ja sarjakuvaksi soveltuva piirroshahmo.

Kilpailun säännöt
1. Kilpailuun voi osallistua jokainen ammattikorkeakoulun opiskelija
2. Kilpailuun voi osallistua joko yhdellä tai useammalla iskulause- ehdotuksella ja/tai piirroshahmolla.
3. Iskulause voi olla englannin-, ruotsin- tai suomenkielinen.
4. Piirroshahmon tulee olla olemukseltaan sympaattinen ja sarjakuvaksi soveltuva.
5. Iskulause-ehdotukset tulee lähettää sähköpostilla 12.9. mennessä osoitteella paivi.hollanti@amk.fi
6. Piirrosehdotukset tulee lähettää 12.9. mennessä sähköpostin liitteenä jpg- tai pdf-muotoisena osoitteella paivi.hollanti@amk.fi tai A4 kokoisena mustavalkopiirroksena osoitteella: Päivi Hollanti, Suomen VirtuaaliAMK, Teiskontie 33, 33520 TAMPERE.
7. Virtuaaliammattikorkeakoulu pidättää oikeuden käyttää kilpailuehdotuksia vapaasti kampanjoissaan joko sellaisenaan tai muokattuina.
8. Ehdotuksista palkitaan kaksi parasta Applen iPod-tuotteilla huolimatta siitä käytetäänkö ehdotuksia kampanjoissa vai ei. Ensimmäinen palkinto on Applen iPod-mediasoitin (30GB, arvo 269€) ja toinen palkinto iPod Nano -mediasoitin (4GB, arvo 209€) - ks. http://www.apple.fi
9. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse 30.9.2007 mennessä. Voittajien nimet julkaistaan myös VirtuaaliAMK:n uutissivuilla (www.virtuaaliamk.fi).

Lisätietoja:
Päivi Hollanti, paivi.hollanti@amk.fi
Kimmo Turtiainen, kimmo.turtiainen@adwise.fi

Informaatiolukutaito on osa asiantuntijuutta: se on taitoa tunnistaa tiedontarpeensa, hankkia, arvioida ja käyttää tietoa. Informaatiolukutaitoinen henkilö osaa: määritellä tiedontarpeensa etsiä tarvitsemansa tiedon tehokkaasti arvioida tiedonlähteitä kriittisesti ja yhdistää löytämäänsä uutta tietoa omaan osaamiseensa käyttää löytämäänsä tieto hyväkseen jonkin tavoitteen saavuttamiseksi käyttää löytämäänsä tietoa eettisesti ja laillisesti.

Takaisin