Ajankohtaista

Löytyykö pöytälaatikostasi hyödyntämättömiä ideoita?

Osallistu niillä

Ideasta Liikeideaksi 2007 -kilpailuun!

Teknologiakeskus Oy Merinova Ab yhteistyökumppaneineen järjestää jo neljännen kerran Vaasan seudulla liikeideakilpailun, jossa etsitään uusia, toteuttamiskelpoisia ja kilpailukykyisiä liikeideoita. Kilpailun tarkoituksena on aktivoida ja tukea uusien liikeideoiden syntymistä ja kehittämistä.

Kilpailukykyinen liikeidea ratkaisee asiakkaan ongelman
Kilpailukykyisessä liikeideassa lähtökohtana on asiakkaan ongelma, jonka ratkaisussa käytetään hyväksi joko kokonaan uutta osaamista tai jo olemassa olevaa osaamista, mutta uudella tavalla. Liikeidea voi perustua uuteen tuote-, valmistus-, palvelu-, tai markkinointi-ideaan.

Kilpailu on kaikille avoin
Kilpailu on kaikille avoin, mutta suunnitellun liiketoiminnan tulisi edistää Vaasan seudun teknologiateollisuuden kilpailukykyä. Kilpailuun voivat osallistua yksityiset ihmiset, tiimit ja yritykset.
Ideasta Liikeideaksi 2007 -kilpailuun ja parhaillaan käynnissä olevaan valtakunnalliseen Venture Cup -kilpailuun (www.venturecup.fi) voi osallistua samanaikaisesti. Huom! Venture Cupin 3. vaiheen kilpailutyön palautuspäivä on 11.4.

Asiantuntijaraati arvioi liikeideat
Laajapohjainen asiantuntijaraati arvioi erityisesti liikeidean innovatiivisuutta, toteutettavuutta ja sen synnyttämiä kasvumahdollisuuksia alueen teknologiateollisuudelle sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Raadin jäsenillä on pitkäaikainen kokemus uuden liiketoiminnan kehittämisestä usealta eri toimialalta.

Palkinnot
Kilpailussa jaetaan palkintoina lahjoituksina saatuja rahapalkintoja 1-5 kpl. Palkintosummat vaihtelevat 1.000-5.000 euron välillä.

Osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat ehdotukset on postitettava 15.5.2007 mennessä osoitteeseen: Oy Merinova Ab, Ideasta Liikeideaksi 2007, PL 810, 65101 VAASA. Kaikki ehdotukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisina. Palkitut ehdotukset julkaistaan palkintojen jakotilaisuudessa vain ehdotuksen tekijän kanssa sovittavassa laajuudessa.

Kilpailulomakkeita on saatavissa Merinovan kotisivuilta osoitteesta www.merinova.fi.

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö Ulla Kalliokoski 
ulla.kalliokoski@merinova.fi
puh. 040 591 2882

_ _ _

Takaisin