Ajankohtaista

Opiskelupaikan vahvistaminen ja ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017-2018

Julkaistu 2017-06-28 15:33:29 EEST.

VAMK on julkaissut kaikki yhteishaun tulokset.

Kaikkien 30.6 tai tätä aikaisemmin yhteishaussa hyväksyttyjen tulee paikkansa säilyttääkseen vahvistaa se Oma Opintopolku-palvelussa 14.7.2017 klo 15.00 mennessä. Palveluun pääset kirjautumaan verkkopankkitunnuksin, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla.

Pääsääntöisesti hakijalle tarjotaan vain yhtä korkeakoulupaikkaa mahdollisimman korkealta hakutoiveelta. Alemmat hakukohteet peruuntuvat automaattisesti. Voit vahvistaa vain yhden paikan sama lukukautena alkavasta koulutuksesta (koskee sekä yhteishakua, että erillishakuja).

Opiskelupaikan vahvistamisen jälkeen hyväksytyn hakijan tulee myös ilmoittautua läsnä – tai poissa olevaksi opiskelijaksi lukuvuodelle 2017-2018 opiskelijaksi-ilmoittautumispalvelussa (OILI).  Huomioithan, että ensimmäisen lukuvuoden poissaolo on mahdollista vain lakisääteisistä syistä johtuen.

Lukuvuosi-ilmoittautumisen jälkeen sinut ohjataan automaattisesti Vaasan ammattikorkeakoulun Opiskeluportaaliin, josta löytyy kootusti tietoja opiskeluun aloittamiseen liittyen. Opiskelujen aloitukseen liittyen ei lähetetä erillistä kirjepostia.

Paikka vastaanotettavissa viestit lähtevät hyväksytyille hakijoille automaattisesti kaksi kertaa päivässä; klo 8 ja 20. Myös varasijalta hyväksytylle tulee automaattisesti tieto varasijalta hyväksymisestä sähköpostiin. Varasijalta hyväksyminen päättyy 14.8.2017 klo 15.00 tai aikaisemmin, mikäli hakukohteen paikat ovat täynnä.

VAMK:n heinäkuussa alkavassa lisähaussa on mahdollista hakea vielä opiskelupaikkaa tekniikan alalla (insinööri AMK) sekä tietojenkäsittelyn koulutuksessa (tradenomi AMK).

Kaikki päivätoteutuksena suoritettavat opinnot alkavat perjantaina 1.9.2017. Monimuotototeutuksissa aloitusaika vaihtelee, tarkemmat päivämäärät ja aikataulut löytyvät portaalista.

Lisätietoja: hakijapalvelut@vamk.fi

 

 

Takaisin