Ajankohtaista

Opiskelijoiden tulostuskiintiö käyttöön 15.11.

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat käyttöönsä käyttäjätunnuskohtaisen tulostuskiintiön 15.11.2004. Jokainen opiskelija voi tästä päivämäärästä eteenpäin koko opintoaikanaan tulostaa 1500 kpl A4-kokoista yksipuoleista mustavalkosivua.

Ennen kuin aloitat pitkää tulostamista, kannattaa tarkistaa (esim. tulostamalla yksi testisivu), että kirjoitin on kunnossa ja tekee asianmukaista jälkeä. Jos huomaat, että kirjoittimista puuttuu paperia tai ne ovat muuten epäkunnossa, ilmoita vioista vahtimestareille tai helpdesk-sivustolle http://helpdesk.puv.fi.

Jos kirjoitin ei tulosta, älä turhaan yritä useampaa kertaa, koska kaikki tulosteet jäävät palvelimen tulostusjonoon ja menetät turhaan sivuja tulostuskiintiöstäsi. Voit katsoa ja poistaa omia tulostuksiasi Windowsin työjonosta Printers-valikosta ja valitsemalla sieltä Properties.

Opiskelijat voivat tarvitessaan kasvattaa kiintiötään hintaan 0,08 € / mustavalkoinen A4-sivu. Tulostuskiintiön lisäostot tehdään opiskelijoiden kirjakaupassa.

Voit seurata jäljellä olevaa tulostuskiintiötäsi WWW-sivulta: http://puv_print.ad.puv.fi:2914/ 
Sivulle kirjaudutaan omalla tunnuksella ja salasanalla.

Muista jättää tulostuskiintiötä myös opinnäytetyötäsi varten!

Takaisin