Ajankohtaista

Opiskelijoiden Suomi-Ruotsi kamppailu Botniahallissa 9.12.

Vaasan kaikkien korkeakoulujen opiskelijakunnat järjestävät opiskelijoille avoimen liikuntapäivän maanantaina 9.12.2009 kello 11-14 Botniahallissa. Tapahtumassa pelataan korkeakoulujen välinen salibandy-, tyttöjen futsal- sekä poikien futsal-turnaus. Lisäksi päivän aikana kamppaillaan sulkapallossa, sumopainissa, haavipallossa ja koulujen välisessä potkulautaviestissä. Botniahallille järjestetään ilmaiset bussikuljetukset.

Kaikki liikuntavälineet, paitsi salibandymailat ja sisäliikuntakengät, löytyvät Botniahallista. Liikuntapäivä ja liikuntavälineiden lainaaminen on opiskelijoille ilmaista.

Nyt haemme joukkueita fudikseen, sählyyn ja potkulautaviestiin. Futsalissa joukkueen koko 5+1 tai 6+1 ja sählyssä 5+1. Jokaisessa joukkuessa tulee olla vähintään kaksi naista.

Kokoa kaveriporukastasi neljän hengen potkulautaviestijoukkue ja kahmi mahtavat palkinnot muiden opiskelijoiden nenien edestä!

Futsalista/jalkapallosta kiinnostunut tyttö: Sinun ei tarvitse kuulua futsal-joukkueeseen, riittää että ilmoitat innostuksesi ja kokoamme kaikista innostuneista naisfutaajista turnauksen mestarijoukkueen!

Ilmoittautumiset 9.11. mennessä: liiku@vamok.fi

Lisätietoja:

Joni Nordman, Vamokin Sosiaalipoliittinen, Kulttuuri- ja Liikuntavastaava
liiku@vamok.fi, puh. 041-4412353

Takaisin