Ajankohtaista

Opiskelijoiden edustajat osastokokouksiin valittu

Opiskelijakunta VAMOK on valinnut joukon aktiivisia opiskelijoita opiskelijoiden edustajiksi osastokokouksiin. Alunperin opiskelijoiden esityksestä alkanut käytäntö on osoittautunut hyväksi toimintamalliksi vuorovaikutuksen ja tiedonkulun lisäämiseksi.

10.3.2009 pidetyssä koulutus- ja keskustelutilaisuudessa vararehtori Elisabeth Malka kertoi VAMKin ajankohtaisista kehittämiskohteista, joita ovat mm. VAMKin yhtiöittämissuunnitelmat, yhteistyöneuvottelut lähiammattikorkeakoulujen ja yliopiston kanssa sekä Palosaaren Kampus-alueen kehittäminen. 

Opetusta kehitetään ja opetuksessa siirrytään juonneopetukseen. Uudistuksen  vaikutuksia tulevien opiskelijoiden arkeen valotti opetusjohtaja Raijaliisa Laakkonen.

Tilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua ja opiskelijoiden vaikutusmahdollisuuksia pohdittiin laatupäällikkö Tarja Kettusen ja opiskelijoiden laatukoordinaattorin Sanna Torkon esitellessä VAMKin laatujärjestelmää, palautteenantoa ja opiskelijoiden roolia osastokokousedustajiena. Toivotamme uudet osastokokousedustajat tervetulleiksi mukaan VAMKin kehittämiseen!


Lisätietoja:
Koulutuspoliittinen vastaava Marika Kasi (VAMOK), kopo@vamok.fi
Laatukoordinaattori Sanna Torkko, sanna.torkko@puv.fi

Takaisin