Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK:n uutisia 22.2.2005

Toimistojen aukioloajat

VAMOKin toimisto on suljettuna hiihtolomaviikon (viikko 9). Palvelemme toimistolla jälleen normaalisti maanantaina 7.3.

VAMOK ei päivystä viikoilla 8 ja 9 Liiketalouden ja matkailun yksikössä. Viikolla 10 päivystys taas normaalisti maanantaina ja keskiviikkona klo 10.30-12.00.

Liikuntavuorot peruttu hiihtolomalla

Viikon 9 liikuntavuorot on peruutettu ma-su 28.2.-6.3. Huom! Lauantain jalkapallovuoro 19.2. Urheilukeskuksessa klo 15:30-17:00 on peruuntunut.

Disney-viikko Raastuvankadulla viikolla 8

Restonomiopiskelijat (HR-RB-2) järjestävät viikolla 8 Disney-viikon Raastuvankatu 31 Amalia -ravintolassa. Tavoitteena on mm. aiheenmukaisen koristelun avulla tuoda piristystä koeviikkoon.

9-pallo -turnaus

VAMOK järjestää 9-pallo -turnauksen Coctail Bar Callessa keskiviikkona 9.3.2005 klo 18-22. Turnaukseen ilmoittaudutaan yksittäin ja joukkueet arvotaan paikan päällä. Ilmoittautumiset VAMOK:n toimistolle, päivystykseen tai sähköpostilla osoitteeseen projekti@vamok.fi.
Turnauksen hinta 5€ / henkilö (sisältää pääsylipun jatkobileisiin). Ilmoittautuminen sekä osallistumismaksu 7.3. klo 15.00 mennessä. Ohjeet ja säännöt 9-palloon osoitteessa http://www.suomenbiljardiliitto.fi/etusivu1.asp
Lisätietoja: projekti@vamok.fi

9-pallon jatkobileet Giggling Marlinissa klo 22.00 alkaen. Lisätietoa koulun ilmoitustauluilta tai osoitteessa
http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php

Alennuksia SAMOK-opiskelijakortilla

SAMOK on tehnyt sopimuksen Sekvencia Suomi Oy:n kanssa uusista alennuksista. Jatkossa SAMOK-opiskelijakortilla saa alennusta Sekvencia Suomi Oy:n PC-Superstore -myymälöistä. Kulloinkin voimassa olevat tarjoukset löytyvät osoitteesta http://www.pcsuperstore.fi/tarjoukset/opiskelija/

Muut valtakunnalliset edut ja alennukset SAMOK-opiskelijakortilla osoitteesta http://samok.fi/organisaatio/jasenedut/

VAMOK:n hallitus toivottaa kaikille mukavaa ja rentouttavaa hiihtolomaa!

Takaisin