Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK:n uutisia 17.11.2004

VAMOK:n edustajisto vuodelle 2005  

Ehdokkaita VAMOKin edustajistoon ilmoittautui määräaikaan mennessä 20, joten vaaleja ei järjestetä valittavien määrän ollessa myös 20. Vaalilautakunta vahvisti kokouksessaan 15.11. edustajiston 2005 kokoonpanoksi seuraavan: Alikoski Stiina, Brännkärr Sara, Hietamäki Kimmo, Jaskari Jorma, Koski Joni, Lammi Juha-Pekka, Lehto Anneli, Pesonen Tomi, Pikkarainen Hanna, Pöntinen Juha, Roiha Matti, Saario Joni, Salminen Kristian, Siuruainen Tero, Sorama Emilia, Suksi Pirkka, Suominen Sanni, Suominen Sini, Tirri Kimmo, Tuisku Heidi.

Edustajiston järjestäytymiskokous pidetään tiistaina 23.11. klo 17.30 Tekniikan ja liikenteen auditoriossa A127. Kokouksessa valitaan edustajiston puheenjohtaja, hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet vuodelle 2005. Samassa yhteydessä edustajistoa tullaan todennäköisesti täydentämään, joten mikäli olet vielä kiinnostunut toimimaan edustajiston jäsenenä, tule paikalle järjestäytymiskokoukseen. Samoin jos olet kiinnostunut toimimaan VAMOKin hallituksessa, tulee sinun osallistua järjestäytymiskokoukseen voidaksesi ilmoittaa halukkuudestasi.

Raastuvankadun päivystys

Raastuvankadun päivystys järjestetään loppuvuoden ajan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.30-12.00. Toimistomme Palosaarella on auki maanantaista perjantaihin klo 10-15, ja puhelimitse meidän tavoittaa numerosta 06 326 3140.

VAMOK eronnut Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:sta

Edustajiston kokous 15.9 päätti, että VAMOK hakee eroa Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:sta, ja tämä eroanomus on hyväksytty OLL:n liittokokouksessa 4.-5.11.

VAMOK:n edustajisto katsoi, ettei jäsenyys OLL:ssa tuottanut hyötyä sinne maksetun jäsenmaksun verran. Tästä säästyvät varat tullaan suuntaamaan liikuntatoimintaan VAMOK:n omassa toiminnassa. Ensi vuoden hallituksessa tulee olemaan myös liikuntavastaavan sektori, joka pyrkii parantamaan VAMOK:n tarjoamia liikuntapalveluita jäsenistölleen.

Tuutorihaku käynnissä

Kiinnostaako sinua tutustua uusiin ihmisiin, viettää aikaa hyvässä porukassa, ja olla tulevaisuudessa avuksi uusille opiskelijoille? Mikäli vastaat kyllä, hae ihmeessä tuutoriksi! Tuutorit ovat uusien opiskelijoiden apureita, jotka auttavat heitä sopeutumaan Vaasaan ja ammattikorkeakouluun.

Uusia tuutoreita vuodelle 2005 etsitään parasta aikaa, ja hakuaika päättyy perjantaina 10.12. Hakemuslomakkeita voi hakea VAMOK:n toimistolta ja Raastuvankadun päivystyksestä. Mikäli haluat lisätietoja, niitä voi kysellä osoitteesta tutor@vamok.fi .

StandUp-ilta Gringossa 23.11.

Keväällä alkaneet StandUp -komiikkaillat saavat jatkoa tiistaina 23.11, kun El Gringossa on lava jälleen avoinna. Klo 21 alkaen luvassa amatöörikomiikkaa, ja lavalle saa nousta jokainen halukas. Tule ihmeessä kuuntelemaan ja viihtymään, sisäänpääsymaksua ei ole ja hanatuotteetkin ovat opiskelijaystävällisissä Gringon tiistaihinnoissa. Lisätietoja tapahtumakalenterista:
http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php?year=2004&month=marraskuu

VAMOK:n pikkujoulut 8.12.  

VAMOK:n pikkujoulut järjestetään keskiviikkona 8.12 Fontanassa 3. kerroksen bileinä. Luvassa mm. karaokea ja tonttutansseja. Lisätietoja myöhemmin.

Takaisin