Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK:n uutisia 1.11.2004

Edustajiston vaalit 22.-23.11., ehdokasasetteluaika 5.11 saakka

Edustajisto on VAMOK:n toiminnan ylin päättävä elin, joka valitsee mm. hallituksen, hyväksyy toimintasuunnitelman ja talousarvion, päättää jäsenmaksun suuruudesta sekä valvoo hallituksen toimintaa. Edustajistoon valitaan 20 jäsentä sekä viisi varajäsentä.

Ehdokasasetteluaika on nyt käynnissä ja jatkuu perjantaihin 5.11. saakka. Ehdolle voivat asettua kaikki VAMOK:n jäsenet (opiskelijakortissa tarra lukuvuodelle 2004-2005), jotka ovat kiinnostuneita vaikuttamaan oman opiskelijayhdistyksensä toimintaan. Ehdokasasetteluasiakirjoja löytyy VAMOK:n toimistolta ja Raastuvankadun päivystyksestä. Mikäli haluat tietää edustajiston toiminnasta enemmän, tule käymään toimistolla/päivystyksessä niin kerromme mielellämme lisää.

Opiskelijaedustajat ammattikorkeakoulun strategiatyöryhmiin

Ammattikorkeakoulu on perustamassa strategiatyöryhmiä eri osa-alueille, ja näihin työryhmiin kaivataan opiskelijaedustajia. Opiskelijaedustajalta edellytetään lähinnä kiinnostuneisuutta ko. asiaan. Strategiatyöryhmät ovat: kielten opetuksen kehittäminen, Lu-Ma (luonnontieteellisten ja matemaattisten aineiden) opetuksen kehittäminen, IT-opetuksen kehittäminen, e-Opetuksen kehittäminen, kirjasto- ja informaatiopalveluiden kehittäminen, opintojen ohjauksen kehittäminen, opinnäytetyön ohjauksen kehittäminen, harjoittelun ohjauksen kehittäminen, työjärjestysten kehittäminen, opiskelijahallinnon kehittäminen.

Mikäli olet kiinnostunut kehittämään ammattikorkeakouluamme jonkin edellä mainitun työryhmän jäsenenä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen puheenjohtaja@vamok.fi perjantaihin 5.11 mennessä.


Haalarihölkkä ja jatkobileet Giggling Marlinissa 4.11

Uusien haalareiden saapumisen kunniaksi järjestetään perinteinen Haalarihölkkä torstaina 4.11. Luvassa on siis rentoa urheilumieltä hölkkäilemällä kaupungilla uusissa ja myös vanhoissa haalareissa. Lähtö tapahtuu klo 16 torilta. Laita siis haalarit niskaan ja lähde hölkkään. Kyseessä ei ole kilpailu, joten kaikki voivat osallistua.

Haalarimerkit:
- Torilta ko. ajankohtana 3€/kpl
- Maali I:ltä 2€/kpl
- Maali II:lta 1€/kpl
- Ovelta 4€/kpl
Urheilemalla säästät rahaa. Maalit ilmoitetaan lähtöpaikalla.

Haluatko haalarit?

Mikäli et ehtinyt haalareiden ennakkotilaukseen mukaan, mutta haluaisit silti saada omat haalarit, VAMOK:n toimistolta ja päivystyksestä voit ostaa haalareita hintaan 35 euroa käteisellä. Myytävät haalarit ovat "vanhaa mallistoa" eli mainokset poikkeavat hieman uusista, muuten ne ovat samanlaisia.

Jos haluat haalareihisi lisää haalarimerkkejä, käyhän tutustumassa valikoimaan VAMOK-Tuki Ry:n kirjakaupoissa.

Ultimate- eli Liitokiekkovuoroja

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan harrastamaan liitokiekkoa. Kontaktivapaan lajin salivuorot ovat lauantaisin klo 20.30-21.30 Urheiluhallilla, Sepänkyläntie 14 ja sunnuntaisin klo 16.30-18.00 Urheilukeskuksessa, Ruutikellarintie 6. Tule mukaan, opastajia lajin saloihin paikalla.

Takaisin