Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 6.2.

FASTLASKIAIS RIEHA 20.2.2007

Vaasan Korkeakoulut järjestävät jo perinteeksi muodostuneen FASTLaskiais-RIEHAN. Kyseessä on tapahtumarikas päivä, jossa ohjelmaa riittää aamusta iltaan. Tapahtuma alkaa jäähallilla klo 8.00 kaukalopalloturnauksella ja 14.00 jälkeen kalarannassa on mäenlaskukilpailu.

Kaukalopallofinaali alkaa n. 13.15 ja kuljetus järjestetään kuorma-autoilla seuraavasti:
12.00 Yliopiston parkkipaikka, Syh, Teku
12.15 Kav
12.30 Hanken
12.45 LiMa

Matka Jäähallilta Kalarantaan menee rantaa pitkin rasteja suorittaen.

Kerää joukkue ja ilmoittaudu kaukalopalloturnaukseen viimeistään 16.2. Osallistumismaksu 30€/joukkue, joka maksetaan paikan päällä. Ilmoittautumiset osoitteeseen liiku@vamok.fi. Joukkueen nimi ja yhteyshenkilö.

Kalarannassa mäenlaskukisa suoritetaan mitä erikoisimmilla kelkoilla ja kisaan osallistujat voivat ilmoittautua viimeistään 16.2 myös osoitteeseen liiku@vamok.fi.

VERENLUOVUTTAJIA KAIVATAAN

Vaasan veripalvelu etsii uusia, nuoria verenluovuttajia.  Verta voi luovuttaa terve, vähintään 50 kg painava henkilö, joka on asunut Pohjoismaissa viimeisen kuuden kuukauden ajan. Lisätietoja verenluovutuksesta löytyy osoitteesta http://www.veripalvelu.fi. Verta voi luovuttaa Vaasan veripalvelutoimistossa, Alatori 1 A.

POIKKEAVIA AIKATAULUJA PÄIVYSTYKSESSÄ SEKÄ TOIMISTOLLA

Viikoilla 8 ja 9 ei ole päivystystä Wolffintien yksikössä. VAMOKin toimisto on suljettuna viikolla 9.

VAMOK TEATTERI-ILTA

VAMOK jatkaa yhteistyötä Vaasan kaupunginteatterin kanssa. Seuraavana näytös johon onnistuttiin järjestämään opiskelijahintaisia lippuja on 15. helmikuuta 18:00 esitettävä RISTO RÄPPÄÄJÄ. Lippuja voi ostaa tekun kirjakauppa/kahviosta sekä VAMOKin toimistolta. Lipun hinta on kaikille 5€.

Lisätietoja näistä tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista:
http://www.vamok.fi/

Takaisin