Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 6.11.

Opintojaksopalaute
Tänä vuonna koulu arpoo kaikkein kaikkiin suorittamiinsa opintojaksoihin palautetta antaneiden kesken kolme 200 euron shoppailupäivää. Palautetta voit antaa osoitteessa https://e-lomake.puv.fi/opintojaksopalaute/.

Koulutuspoliittinen kysely
Opiskelijakunnan koulutuspoliittisen toiminnan lähtökohtana on opiskelijoiden näkökulmien saattaminen koulun hallinnon tietoisuuteen, ja tätä kautta taata, että opiskelijat voivat vaikuttaa omaan opiskeluympäristöönsä. VAMOK toteuttaa jälleen koulutuspoliittisen kyselyn, johon toivomme mahdollisimman paljon vastauksia.

Kyselyssä kartoitetaan opiskelijoiden mielipiteitä opiskelusta Vaasan ammattikorkeakoulussa. Autathan meitä kehittämään omaa toimintaamme ja sitä kautta Vaasan ammattikorkeakoulua. Kopokyselyn löydät osoitteesta http://www.puv.fi/kopokysely

Pohjalainen ilmaiseksi

Opiskelijakunta ja Pohjalainen ovat laajentaneet yhteistyötään. Tänä syksynä oppilaskunta tarjoaa kahden kuukauden ilmaiset lehdet VAMOK:n opiskelijoille. Tilaamalla veloituksettomat lehdet liityt samalla Pohjalaisen Opiskelijaklubiin. Klubi etuina mm. luet Pohjalaisen verkkolehteä maksutta 24h /vrk tilausjakson aikana sekä hyödynnät parhaat edut yhteistyökumppaneiltamme tekstiviestin muodossa. Mukana yhteystyössä ovat mm. Amarillo, Sky, Fontana,  Vaasan Kaupunginteatteri, Vaasan Sport, Elokuvateatterit Adams ja Gloria, Jonna & Joonas.

Toimi heti. Lähetä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@pohjalainen.fi.
Viestiin maininta VAMOK 2kk. Muistathan jättää GSM-numerosi etujen varmistamiseksi.

Yhteystietosi:
Nimi
Lähisoite
Postinumero
Toimipaikka
Sähköposti
GSM-numero

Mainitsethan viestissäsi jos haluat hyödyntää vain lehtien tilauksen mutta et tällä hetkellä ole kiinnostunut opiskelijaklubin tarjoamista eduista. Tarjous on voimassa 15.11.2007 saakka ja koskee kotimaassa olevia talouksia Suomessa joihin ei tällä hetkellä tule Pohjalaista. Jos sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva opiskelijatilaus, ilmoita asiasta ja saat tilausjaksollesi saman kahden kuukauden hyvityksen.

Haalarit
Jos sinulla ei vielä ole opiskelijan uniformua, eli haalareita, voit jäsenenä ostaa ne VAMOKin toimistolta. Hinta 40€.

Teatteri-iltapäivä
Lauantaina 24.11 klo 14.00 Valehtelevat poliisit Vaasan Kaupunginteatterissa. Liput 5 € Vamokin jäsenille. Lippuja saatavilla Vamokin toimistolta ja Wolffintien yksikön kirjakauppa kahvilasta. Tervetuloa! Lisätietoja: www.vamok.fi

Takaisin