Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 3.11.08

Edustajiston vaalit

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä Vamok tekee ja mitä palveluja se jäsenistölleen tarjoaa? Opiskelijakunnan edustajisto ja siihen valittavat 20 henkilöä käyttävät ylintä päätösvaltaa opiskelijakunnassa, ja päättävät mm. jäsenmaksun suuruudesta. Edustajisto myös valvoo hallituksen toimia, ja pitää huolen siitä, että toiminta on jäsenistön tarpeisiin vastaavaa.

Jos kiinnostuit asiasta, ja haluat päästä vaikuttamaan, lähde ehdolle edustajiston vaaleihin. Jokainen Vamokin jäsen on oikeutettu asettumaan ehdolle ja jokainen jäsen on oikeutettu äänestämään. Edustajiston vaalit järjestetään 19.-20.11.2008. Ehdokkaaksi voit ilmoittautua täyttämällä ehdokasasetteluasiakirjan, jonka saa Vamokin toimistolta tai päivystyksestä 21.10 alkaen. Asiakirja on palautettava em. paikkoihin 11.11.2008 mennessä.

Tutorhaku

Kiinnostaako sinua tutustua uusiin ihmisiin, viettää aikaa hyvässä porukassa ja olla ensi lukuvuonna avuksi uusille opiskelijoille? Mikäli vastaat kyllä, hae tutoriksi. Tutorit ovat uusien opiskelijoiden apureita, jotka auttavat heitä sopeutumaan Vaasaan ja ammattikorkeakouluun.

Uusien tutoreiden haku vuodelle 2009 käynnistyy nyt ja päättyy 15.12. Hakemuslomakkeita voi hakea VAMOKin toimistolta ja Wolffintien päivystyksestä. Lisätietoja: tutor@vamok.fi

Haalarihölkkä 5.11.2008

Haalarihölkkä järjestetään tänä vuonna uudistetulla reitillä. Lähtö ja alkuverryttely suoritetaan torilla, vapaudenpatsaan lähettyvillä kello 17:00.
Haalarihölkän jatkobileet ovat Royal Nightissa alkaen 22:00. Ennakkoliput jatkobileisiin ovat myynnissä vain iltapäivän hölkkätapahtumassa. Ovelta liput maksavat 5€.

Triangeli

Triangeli-infot ovat lähteneet matkustajille. Jos et ole saanut infoa jossa kerrotaan risteilystä + bussilistat, ota välittömästi yhteyttä Vamokiin. Samaten jos olet ostanut/myynyt lipun tai sinulla on normaalikäytännöistä poikkeavia käytäntöjä. (esim. jäät Turkuun risteilyn päätteeksi) Tiistai 4.11. on viimeinen päivä jolloin lippu voi vaihtaa omistajaa.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu yksiköiden alueilla vain sille varatuilla alueilla.

Lisätietoja: http://www.vamok.fi/

Takaisin