Ajankohtaista

MAANANTAINA 31.10.2005 EI PÄIVYSTYSTÄ WOLFFINTIELLÄ!

VAMOKin EDUSTAJISTOVAALIT 15.-16.11.2005

Opiskelijakunnan edustajiston valinta lähestyy. Ehdokasasettelu on jo alkanut ja aikaa asettua ehdolle on perjantaihin 4.marraskuuta asti. Käy lukemassa tarkemmat ohjeet osoitteesta http://www.vamok.fi/toiminta/ajankohtaista_view.php?id=39&language=fi,
lähde ehdolle ja tule vaikuttamaan meitä kaikkia opiskelijoita koskeviin asioihin!

TUTORHAKU KÄYNNISTYY

Kiinnostaako sinua tutustua uusiin ihmisiin, viettää aikaa hyvässä porukassa ja olla tulevaisuudessa avuksi uusille opiskelijoille? Mikäli vastaat kyllä, hae ihmeessä tutoriksi! Tutorit ovat uusien opiskelijoiden apureita, jotka auttavat heitä sopeutumaan Vaasaan ja ammattikorkeakouluun.

Uusien tutoreiden haku vuodelle 2006 alkaa 1.11. Hakuaika päättyy perjantaina 2.12. Hakemuslomakkeita voi hakea VAMOKin toimistolta ja Wolffintien päivystyksestä. Mikäli haluat lisätietoja, niitä voi kysellä osoitteesta tutor@vamok.fi.

HAALARIHÖLKKÄ JA JATKOBILEET GIGGLINGISSÄ KESKIVIIKKONA 9.11.2005

Uusien haalareiden saapumisen kunniaksi järjestetään perinteinen Haalarihölkkä keskiviikkona 9.11. Luvassa on siis rentoa urheilumieltä hölkkäilemällä kaupungilla uusissa ja myös vanhoissa haalareissa. Lähtö tapahtuu klo 18 torilta (Vapauden patsaalta). Laita siis haalarit niskaan ja lähde hölkkään! Kyseessä ei ole mikään kilpailu, joten kaikki voivat osallistua.

Haalarimerkit = Lippu illan bileisiin:
- Torilta ko. ajankohtana 3€/kpl
- Maali I:ltä 2€/kpl
- Maali II:lta 1€/kpl
- Ovelta 4€/kpl
Urheilemalla säästät rahaa... Maalit ilmoitetaan lähtöpaikalla.

KNOW HOW -MESSUT

KNOW HOW Koulutus- ja työelämämessut - järjestetään 9.-10.11.2005 Botniahallissa. Messuilla on yli 120 näytteilleasettajaa, mukana mm.
yrityksiä, liittoja, yliopistoja ja korkeakouluja. Lisäksi messuilla on tarjolla mielenkiintoisia tietoiskuja mm. aiheista miten tehdä hyvä CV, julkinen sektori työnantajana, tai miten päästä töihin EU:n toimielimiin.
Messujen yhteydessä voit myös kokeilla työhaastattelutilannetta tai löytää harjoittelupaikan.

Messut on avoinna keskiviikkona 9.11 klo 18-21, ja torstaina 10.11 klo 8.30-16.00. Sisäänpääsy on ilmainen! Lisäksi opiskelijoille on järjestetty ilmainen bussikuljetus! Kuljetuksen tarjoavat Finn-Nolia, Vacon, ABB, Wärtsilä ja Kemira.

Kuljetuksen aikataulut ja reitit löydät osoitteesta http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php?language=fi

Lisätietoja http://www.finn-nolia.fi/knowhow tai messulehdestä joka ilmestyy v. 43.

VAMK BUSINESS FACTORY tiedottaa:

VAMK:in Business Factory on aloittanut toimintansa, Business Factory:ssä voit opiskella yrittäjyyttä Tiimiyrittäjyyden opintojaksolla (15 op).
Vielä on tilaisuus osallistua VAMK change liikeidea - kilpailuun. Saat valinnaisia 3 op, osallistumalla mahdollisuus 500 € stipendiin ja olet mukana risteilypaketin arvonnassa (arvo n. 300 €). Ilmoittaudu viimeistään 30.10. mennessä.

Lisäksi Business Factory järjestää Avoimet Ovet - päivän Tiistaina
8.11.2005 klo 14.00-17.00.

Business Factoryn avoimien ovien päivänä vieraat voivat tutustua toimintaan lähemmin ja keskustella mahdollisista yhteistyömuodoista.
Paikalla ovat esihautomon jäsenet ja tarjoamme myös pientä purtavaa.
Paikkana on VAMK TeKu:n yksikkö palosaarella, Palosaarentie 8-10, 65200 Vaasa. Kartta löytyy BF:n omilta sivuilta.

Tutustu lisää Business Factoryyn ja VAMK change liikeidea - kilpailuun
sivulta: http://www.puv.fi/bf tai jos selaimesi on muun kielinen kuin suomenkielinen niin http://www.puv.fi/fi/opiskelijapalvelut/businessfactory/

VAASAN SPORT ETSII VAPAAEHTOISIA

Vaasan Sport etsii reippaita nuoria miehiä miehiä ja naisia vapaaehtoisiksi jääkiekko-otteluihin. Työnkuvaan kuuluu erilaiset pr tehtävät, asiakaspalvelutehtävät ja fyysistä voimaa vaativat tehtävät (nuoret raavaat miehet). Seuraava kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 29.10. klo 17.00 alkaen.

Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä: Myyntipäällikkö Mika Lehti puh.
040-548 510, email: mika.lehti@vaasansport.fi

VAASA RUGBY CLUB ETSII PELAAJIA

Vaasa Rugby Club etsii uusia pelaajia. Harrastuksen aloittamiseen tarvitset vain nappulakengät/lenkkarit, verryttelyhousut tai shortsit ja kestävän paidan. Kaikki ovat tervetulleita painoon ja pituuteen katsomatta. Rugbyssa tarvitaan niin pieniä ja nopeita kuin isoja ja vahvoja pelaajia. Kaikille löytyy pelipaikka.

Lisätietoja voi kysyä David Szymanskilta 040-7585896 (englanniksi) tai Mikko Punkilta 040-593 1732. Sähköpostitse vaasarugbyclub@hotmail.com.

HENGENPELASTAJIA HAETAAN

Vaasan veripalvelutoimisto kutsuu kaikki opiskelijat Alatorilla sijaitsevaan toimistoon luovuttamaan verta. Toimistolla vietetään opiskelijoille suunnattua Hengenpelastajia haetaan -kampanjaa viikoilla 40
- 44. Lue lisää tärkeästä asiasta täältä:
http://www.vamok.fi/toiminta/ajankohtaista_view.php?id=40&language=fi

Takaisin