Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 25.4.

Vamokin toimisto on avoinna normaalisti 27.5.2005 asti. Seuraavan kerran toimisto on avoinna jälleen 1.8.2005.

Liikuntavuorot ovat päättyneet tältä keväältä.

Päättötöiden kansitukset hoituvat Palosaaren tekniikan ja liikenteen yksikön kirjakaupassa seuraavasti:

Vko: 17 klo 8-15.15
Vko: 18 klo 8-14.00  
Puh. (06) 312 2161

Sen jälkeen päättötyön voi jättää Wolffintien infoon tai kansliaan, kaikilla kansiin liittyvillä toivomuksilla varustettuna (montakokappaletta, kovat kannet vai liimakannet). Muistathan ilmoittaa myös puhelinnumerosi.

Enemmän infoa puh. 040 504 2288/Vamok-Tuki ry.

Opintopisteet ja opintotuki

Vuoden alusta on tullut voimaan asetus (4§) opintojen riittävästä edistymisestä opintopisteinä. Opintojen katsotaan edistyvän siten, että opiskelija voi suorittaa tutkinnon vahvistetussa tukiajassa, kun opintopisteitä on 5,5 tukikuukautta kohden. Opintotuki kuitenkin voidaan myöntää tai maksamista jatkaa, kun opiskelija suorittaa vähintään keskimäärin 4,8 opintopistettä (laske 3,2 ov x 1,5=4,8 opintotukipistettä) tukikuukautta kohden. Jos nostat tukea lukuvuosittaisen tukiajan puitteissa 1.9.05 - 31.5.2006, pitäisi opintopisteitä kertyä yhteensä minimissään 43.2.

Vastaa elektronisen aineiston käyttäjäkyselyyn 18.4.-1.5.2005

Kansallinen elektroninen kirjasto FinELib hankkii kansainvälisiä ja kotimaisia elektronisia aineistoja tutkimuksen, opetuksen ja oppimisen tueksi. Myös suurin osa Vaasan ammattikorkeakoulun kirjaston asiakkailleen tarjoamista elektronisista aineistosta on hankittu käyttöön FinELibin kautta.

FinELib järjestää käyttäjäkyselyn, jonka tarkoituksena on selvittää minkä tyyppisiä aineistoja opiskelijat, opettajat ja tutkijat tarvitsevat. Tämän lisäksi kyselyllä pyydetään palautetta tarjolla olevista aineistoista sekä
kartoitetaan palvelun kehittämisideoita.

Vastaaminen tapahtuu oheisesta linkistä avautuvalla lomakkeella:
https://kampela.it.helsinki.fi/elomake/lomakkeet/1068/lomake.html

Kiitos vastauksestasi!

Veripalvelu kaipaa verenluovuttajia

Punasolujen varastotilanne on tällä hetkellä A+, A-, O- ja B- veriryhmien osalta alle tavoitetason. Vaasan veripalvelutoimisto toivoo, että Vaasan ammattikorkeakoulusta löytyisi luovuttajia paikkaamaan huonontunutta veritilannetta.

Ajankohtaisen punasolujen varastotilanteen voi tarkistaa Veripalvelun uudistetuilta www-sivuilta www.veripalvelu.fi. Etusivun pylväsdiagrammi kertoo, minkä veriryhmän luovuttajia erityisesti kaivataan.

Verta voi luovuttaa, jos on terve, vähintään 50 kilon painoinen ja 18-65-vuotias. Uusien luovuttajien tulee olla alle 60-vuotiaita. Verenluovutukseen pitää muistaa ottaa virallinen, kuvallinen henkilötodistus tai verenluovuttajakortti mukaan.

Lisätietoja:
Arja Fant, sairaanhoitaja
Vaasan veripalvelutoimisto
Alatori 1 A, 5.krs
Puh. 3171642
www.veripalvelu.fi

Aukioloajat:
ma, ti ja to 12-18
ke ja pe 10-15

VAMOK toivottaa kaikille hyvää kesää!

Takaisin