Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 25.10.

Kaikki liikuntavuorot ovat käynnissä aikataulujen mukaisesti:
http://www.vamok.fi/jasenpalvelut/index.php?page=Liikuntavuorot&language=fi

Edustajiston vaalit 14.-15.11.2006

Kun haluat asettua ehdolle edustajistoon, saat siihen tarvittavan ehdokasasetteluasiakirjan VAMOK:n toimistolta tai päivystyspisteestä 23.10.2006 alkaen. Asiakirjat on jätettävä yllämainittuihin paikkoihin viimeistään 08.11.2006 klo 12 mennessä.
Lue lisää ilmoitustauluilta tai osoitteesta http://www.vamok.fi/toiminta/ajankohtaista_view.php?id=82&language=fi

Haalarihölkkä keskiviikkona 8.11klo 17.00

Uusien haalareiden saapumisen kunniaksi järjestetään perinteinen Haalarihölkkä tapahtuma keskiviikkona 8.11. Luvassa on siis rentoa urheilumieltä hölkkäilemällä kaupungilla uusissa ja myös vanhoissa haalareissa. Lähtö tapahtuu klo 17 torilta (Vapauden patsaalta). Laita siis haalarit niskaan ja lähde hölkkään! Kyseessä ei ole mikään kilpailu, joten kaikki voivat osallistua. Matkan pituus on noin 3 kilometriä. Puolimatkassa on tarjolla kuuma mehua. Ja ilta jatkuu Giggling Marlinissa

Haalareiden tulikaste-bileet klo 22-04

Tule ja anna haalareille kunnon kaste! Tarjolla on tuttu pelimies hinnasto.
Huom! Tapahtumaan ei myydä ennakkolippuja! Kaikki ennakkolipun Kick in- tapahtumaan ostaneet pääsevät ilmaiseksi sisään klo 22-23 välisenä aikana Kick in- tapahtuman haalarimerkillä. Kello 23 alkaa normaali lipunmyynti ja lippujen hinta on 5€.

Veripalvelussa vietetään opiskelijoille suunnattuja viikkoja

Veripalvelussa vietetään viikoilla 43-44 opiskelijoille suunnattuja viikkoja, jolloin toivomme paljon uusia luovuttajia! Tietokilpailu ja pientä purtavaa tarjolla. Tervetuloa! Vaasan Veripalvelutoimisto, Alatori 1 A, 5 krs. Avoinna ma, ti, to 12-18 ja ke, pe 10-15.

Tutorhaku käynnistyy

Kiinnostaako sinua tutustua uusiin ihmisiin, viettää aikaa hyvässä porukassa ja olla ensi lukuvuonna avuksi uusille opiskelijoille? Mikäli vastaat kyllä, hae tutoriksi! Tutorit ovat uusien opiskelijoiden apureita, jotka auttavat heitä sopeutumaan Vaasaan ja ammattikorkeakouluun.

Uusien tutoreiden haku vuodelle 2007 alkaa 1.11. Hakuaika päättyy 30.11. Hakemuslomakkeita voi hakea VAMOKin toimistolta ja Wolffintien päivystyksestä. Mikäli haluat lisätietoja, niitä voi kysellä osoitteesta tutor@vamok.fi.

Takaisin