Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 23.11.

Vamok päivystää Palosaaren yksikössä (A-rakennuksen aulassa) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12.15.

Edustajiston järjestäytymiskokous 29.11.05

Vamokin vuoden 2006 edustajiston järjestäytymiskokous pidetään tiistaina 29.11.2005 kello 16.30 Wolffintie 30 auditoriossa A127. Järjestäytymiskokouksessaan edustajisto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan. Lisäksi kokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet vuodelle 2006. Hallitukseen valittavan henkilön tulee olla opiskelijakunnan jäsen, joten jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle, tule tiistaina paikalle.

Tuutorihaku käynnissä

Vielä ehdit hakea ensi vuoden tuutoriksi. Hakuaika päättyy perjantaina 2.12.2005. Tule hakemaan hakulomake toimistolta tai päivystyksestä. Huom! Jos olet kiinnostunut toimimaan ainoastaan kv-tutoroinnista, muistathan mainita sen hakemuksessasi.

Pikkujoulut Fontanassa 30.11.05

Vamokin pikkujouluja vietetään Fontanassa keskiviikkona 30.11.2005 klo 22-04. Kolmenkerroksen bileissä luvassa mm. karaokea ja "Wanna Be Idols" -kisa! Ennakkomyynti Vamokin toimistolla ja Tekun Kellarissa. Ennakkohinta jäsenille 3€, ei-jäsenille 4€. Liput ovelta kaikille 5€. Lisätietoja http://www.vamok.fi/toiminta/tapahtumakalenteri.php?language=fi

TANGOed kortilla lisää opiskelija-alennuksia

Nyt saat voimassa olevan opiskelijakortin kylkiäisenä TANGOed-kortin!
Tango kortilla saat rahanarvoisia etuja. Tule noutamaan tämä uusi opiskelijakorttietusi VAMOK:n toimistolta. Käy tutustumassa kortin opiskelijaetuisuuksiin ja menovinkkeihin osoitteessa http://www.tangoed.net

Nuorten tiedotus ja neuvontapiste Reimari

Reimari tarjoaa tietoa ja neuvontaa yhdeltä luukulta. Reimarista nuori voi tulla kysymään apua ja neuvoja, kun niitä kaipaat, esim. Oletko muuttamassa omaan kämppään ja mietit, mistä löytäisit asunnon? Vai ovatko Kelan päätökset sinulle hepreaa? Etsitkö töitä ja kaipaat apua tai vinkkejä työnhakuun?  Kiinnostaako sinua lähteä ulkomaille? Mahdollisuuksia on monia, eikä se aina vaadi suurta taloudellista panosta itseltäsi. Tutustu paremmin Reimariin osoitteessa http://www.reimari.info. Sivustolle on koottuna paljon tietoa, terveydestä, asumisesta, työstä, raha-asioista, opiskelusta, auttavia tahoja ym.

Takaisin