Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 19.9.

Hyvinvointikyselyn julkaisemistilaisuus

Vaasan ammattikorkeakouluopiskelijat VAMOK ry:n hyvinvointikyselyn 2005 tulosten julkaisemistilaisuus järjestetään keskiviikkona 21.9.2005 kello 12.00 osoitteessa Raastuvankatu 31, auditorio A231.
VAMOK ry järjesti keväällä 2005 Vaasan ammattikorkeakouluopiskelijoille sähköisen kyselyn koskien muun muassa opiskelijoiden terveydentilaa, liikuntatottumuksia ja yleistä hyvinvointia. Kyselyllä pyrittiin selvittämään esimerkiksi ammattikorkeakouluopiskelijoiden terveydenhuoltoon liittyviä epäkohtia. Tervetuloa!

Vaasan kaupunginteatteri esittää: Piina

Vaasan kaupunginteatteri tarjoaa Vamokin jäsenille mahdollisuuden edulliseen teatterinäytökseen, Piina, perjantaina 23.syyskuuta kello 19.00. Liput vain 5 euroa, Vamokin toimistolta tai Tekniikan ja liikenteen yksikön kirjakaupasta. Lipunmyynti 21.9.2005 asti.

Paintball-turnaus

Vaasan korkeakoulut järjestävät yhteisen Paintball- turnauksen viikolla 39 (26.-29.9), ma, ti ja to klo 16-20. Hinta on 50€/ joukkue, 4-5 henk./ joukkue ja jokainen joukkue pelaa väh. 5 peliä. Pallot pitää ostaa erikseen, 4€/100 palloa ja 50palloa / peli. Asusteena omat haalarit.

Ilmoittautumiset osoitteeseen projekti@vamok.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona  21.9 klo 16 mennessä. Vain nopeimmat ehtii mukaan. Lisätietoa osoitteesta http://www.vamok.fi tai projekti@vamok.fi.

STTK-opiskelijoiden leffailta Vaasassa

STTK-Opiskelijat ry järjestää opiskelijoille suunnatun, maksuttoman elokuvaillan Vaasassa keskiviikkona 5.10. Elokuva on kotimainen Tyttö, sinä olet tähti. Näytös pidetään elokuvateatteri Gloriassa klo 16.30. Ilmoittautuminen ennakkoon osoitteessa http://www.sttkopiskelijat.fi/leffaillat . Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja STTK:n opiskelijasihteeriltä, Ilona Alanderilta, osoitteesta ilona.alander@sttk.fi

Vamkin Business Factory 

Vamkin Business Factory on aloittanut toimintansa, Business Factory:ssä voit opiskella yrittäjyyttä Tiimiyrittäjyyden opintojaksolla (15 op). Osallistu VAMK change liikeidea - kilpailuun. Saat valinnaisia 3 op, osallistumalla mahdollisuus 500 € stipendiin ja olet mukana risteily paketin arvonnassa (arvo n. 300 €).

Tutustu lisää Business Factoryyn ja VAMK change liikeidea - kilpailuun sivulta: http://www.puv.fi/bf  tai jos selaimesi on muun kielinen kuin suomenkielinen niin http://www.puv.fi/fi/opiskelijapalvelut/businessfactory/

Takaisin