Ajankohtaista


Vamokin hallitus valittu

VAMOK ry:n edustajisto vuodelle 2006 järjestäytyi kokouksessaan tiistaina 29.11.2005. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Emilia Sorama. Sorama on 4. vuoden rakennustekniikan opiskelija. Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin niin ikään yksimielisesti Stiina Alikoski. Alikoski on 3. vuoden sairaanhoitajaopiskelija. VAMOK ry:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin kolmatta vuotta liiketaloutta opiskeleva 22-vuotias, Heidi Tuisku. Äänestyksen jälkeen muiksi hallituksen jäseniksi valittiin opiskelijat Joni Koski, Kristian Salminen, Juha-Pekka Lammi, Sanna Torkko, Sara Koskiniemi ja Jani Blankenship.

Tutorhaku jatkuu

Vielä ehdit hakea ensi vuoden tutoriksi, hakuaika päättyy perjantaina 16.12.2005. Tule hakemaan hakulomake toimistolta tai päivystyksestä. Huom! Jos olet kiinnostunut toimimaan ainoastaan kv-tutoroinnista, muistathan mainita sen hakemuksessasi.

Opinnäytetöiden liimakannet

Mikäli opiskelija haluaa opinnäytetyöhönsä liimakannet, on se mahdollista Tekun Kellari -kirjakaupassa (Wolffintie 30). Tekun Kellari on avoinna arkisin klo 8-15, pe 16.12 klo 8-13. Tekun Kellarin puhelinnumero on (06) 3122 161.

Opiskelijakysely virtuaaliopinnoista

Mene osoitteeseen http://www.vamok.fi/eKysely/ ja vastaa kyselyyn 31.12.2005 mennessä. Kyselyn tarkoituksena on selvittää opiskelijoiden kiinnostusta virtuaalisiin opintoihin sekä tiedotuksen toimivuutta ja kehittämistarpeita.

Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn

Nivaskan (4/2005) sivulta 11 löydät VAMOK:in asiakastyytyväisyyskyselyn. Täytä kysely, leikkaa sivu irti lehdestä ja palauta se joko Raastuvankadun toimistolle tai Wolffintien kirjakauppakahvilaan keskiviikko 14.joulukuuta mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan saunailta.

Liikuntavuorot ovat päättyneet

Liikuntavuorot ovat päättyneet tältä syksyltä. Kevään vuorot alkavat viikolla 1.

Vamokin hallitus toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Takaisin