Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamokin uutisia 10.12.2008

Toimiston aukioloajat

Palosaaren yksikön päivystys on 10.12. klo 11.00-12.15 paikalla viimeistä kertaa syyslukukauden aikana. Päivystykset jatkuvat tammikuussa 2009. Toimisto on suljettuna 22.12.2008-6.1.2009 välisenä aikana.

Vamok hakee palvelukseensa jäsenpalvelusihteeriä

Vamok on noin 1750 opiskelijan muodostama Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden nuorekas ja dynaaminen palvelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Vamok toimii kahdessa yksikössä Vaasan keskustassa ja Palosaarella.

Tehtävään valitulle henkilölle lupaamme haasteellisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä opiskelijayhteisössä. Työ tarjoaa myös erinomaisen näköalapaikan koko suomalaiseen ammattikorkeakoulujärjestelmään. Jäsenpalvelusihteeri vastaa opiskelijakunnan päivittäisistä toimistorutiineista. Hän vastaa pääsääntöisesti Vamokin toimiston jäsenpalveluun liittyvistä tehtävistä.

Tehtävään valittavalta edellytetään esiintymistaitoa ja yhteistyökykyä, sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Samoin tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista taitoa. Järjestökokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jäsenpalvelusihteerin työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (22,5 h / viikko). Työstä maksettava palkka on 850 euroa / kk. Työsuhde alkaa 12.01.2009. Työsuhde kestää 30.04.2009 saakka. Työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa syksyllä.

Hakemukset viimeistään 29.12.2008 osoitteeseen:  opiskelijasihteeri@vamok.fi

Lisätietoja: opiskelijasihteeri Mira Koski 040 734 9095 tai hallituksen puheenjohtaja Sari Huhtamaa 040 734 9091

Vamok hallitus 2009

Vamokin vuoden 2009 edustajiston järjestäytymiskokouksessa 3.12. valittiin seuraavat henkilöt hallituksen toimijoiksi:

Puheenjohtaja Purhonen Pietu
Airaksinen Erika
Hänninen Eero
Kasi Marika
Niemi Ari-Matti
Nordman Joni
Seppälä Pauliina

Myöhemmässä hallituksen järjestäytymiskokouksessa tarkentuu kuka tulee toimimaan missäkin sektorissa. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Salminen Kristian.

Liikutantavuorot

Opiskelijoiden liikuntavuorot kuuluvat nykyään korkeakoulujen yhteisiin liikuntavuoroihin. Vuoroja järjestävät Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Vamok, Vaasan yliopiston ylioppilaskunta VYY, sekä Åbo Akademi (liikuntavuorojen perässä suluissa näet järjestäjän).

Osallistuminen vuoroille edellyttää, että sinulla on Vamokin opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (Vaasan AMK:n opiskelijat), VYY:n liikuntatarra (Vaasan yliopiston opiskelijat) tai Åbo Akademin "liikuntakortti" (Åbo Akademin opiskelijat). Varaudu esittämään opiskelijakorttisi liikuntavuoroilla.

Uudet liikuntavuorot löytyvät osoitteesta:
http://vamok.fi/jasenpalvelut/index.php?page=Liikuntavuorot&language=fi

Liikuntavuoroja ei ole joululomalla eli viimeiset liikuntavuorot pidetään viikolla 51, 21.12. saakka. Kaikki vuorot jatkuvat viikolla 3, 12.1.2009 alkaen.

Keväälle 2009 on haussa torstain klo 18-19 tunnille ohjaajaa esim. aerobic, kuntonyrkkeily, tanssi, kuntopiiri tai muu vastaava sisälaji ilman suurempia välineitä. Jos asia kiinnostaa niin ota mahdollisimman pian yhteyttä liiku@vamok.fi.


Vamok toivottaa kaikille rauhallista joulua ja vauhdikasta vuotta 2009. 

http://www.vamok.fi/

Takaisin