Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamok hakee pääsihteeriä

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Vamok on noin 2000 opiskelijan muodostama Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden nuorekas ja dynaaminen palvelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Vaasan ammattikorkeakoulu toimii kahdessa yksikössä Vaasan keskustan läheisyydessä.

Haemme
pääsihteeriä (äitiysloman sijaisuus).

Pääsihteeri vastaa itsenäisesti opiskelijakunnan päivittäisestä hallinnosta ja taloudellisesta suunnittelusta. Hän toimii opiskelijakunnan hallituksen ja edustajiston esittelevänä sihteerinä, huolehtii päätösten toimeenpanosta sekä opiskelijakunnan sääntömääräisten tapahtumien järjestämisestä. Lisäksi pääsihteerin työtehtäviin kuuluvat opiskelijakunnan toiminnan yleinen koordinointi yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa, yhteydenpito ammattikorkeakoulun hallintoon ja muihin sidosryhmiin, opiskelija-aktiivien kouluttaminen ja opastaminen sekä opiskelijakunnan rahoitusmuotojen kehittäminen.

Tehtävään valittavalta edellytetään järjestökokemusta, hyvää ammattikorkeakoulujärjestelmän ja taloudellisen toiminnan tuntemusta, esiintymis- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Samoin tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista taitoa. Järjestökokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulle henkilölle lupaamme haasteellisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä opiskelijayhteisössä. Työ tarjoaa myös erinomaisen näköalapaikan koko suomalaiseen ammattikorkeakoulujärjestelmään.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 9.4.2010 mennessä osoitteeseen:
VAMOK, Raastuvankatu 31, 65100 VAASA. Kirjekuoreen merkintä "pääsihteeri".

Lisätietoja:

Pääsihteeri Mira Karppi, puh. 040 734 9092
Hallituksen puheenjohtaja Erika Airaksinen, puh. 040 734 9091

Takaisin