Ajankohtaista

Vaasan ammattikorkeakouluopiskelijat, Vamok, hakee palvelukseensa jäsenpalvelusihteeriä

Vamok on noin 1750 opiskelijan muodostama Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden nuorekas ja dynaaminen palvelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Vamk toimii kahdessa yksikössä Vaasan keskustassa ja Palosaarella. Tehtävään valitulle henkilölle lupaamme haasteellisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä opiskelijayhteisössä. Työ tarjoaa myös erinomaisen näköalapaikan koko suomalaiseen ammattikorkeakoulujärjestelmään.

Jäsenpalvelusihteeri vastaa opiskelijakunnan päivittäisistä toimistorutiineista. Hän vastaa pääsääntöisesti Vamokin toimiston jäsenpalveluun liittyvistä tehtävistä.

Tehtävään valittavalta edellytetään esiintymis- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Samoin tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista taitoa. Järjestökokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jäsenpalvelusihteerin työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (22,5 h / viikko). Työstä maksettava palkka on 840 euroa / kk. Työsuhde kestää
31.1.2009 saakka.

Hakemukset viimeistään 17.9.2008 osoitteeseen: paasihteeri@vamok.fi

Lisätietoja:

pääsihteeri Mira Koski 040 734 9095 ja
hallituksen puheenjohtaja Sari Huhtamaa 040 734 9091

Takaisin