Ajankohtaista

Opiskelijakunta Vamok hakee jäsenpalvelusihteeriä

Opiskelijakunta Vamok on noin 1750 opiskelijan muodostama Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden nuorekas ja dynaaminen palvelu- ja edunvalvontaorganisaatio. Vaasan ammattikorkeakoulu toimii kahdessa yksikössä Vaasan keskustassa ja Palosaarella.

Haemme jäsenpalvelusihteeriä.

Jäsenpalvelusihteeri vastaa opiskelijakunnan päivittäisistä toimistorutiineista. Hän vastaa pääsääntöisesti Vamokin toimiston jäsenpalveluun liittyvistä tehtävistä.

Tehtävään valittavalta edellytetään esiintymis- ja yhteistyökykyä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Työajat ovat kuitenkin pääsääntöisesti toimiston aukioloajat klo 10.00 - 15.00. Tehtävään valittavalta edellytetään lisäksi hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen suullista taitoa. Järjestökokemus sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulle henkilölle lupaamme haasteellisen, vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kehittyvässä opiskelijayhteisössä. Työ tarjoaa myös erinomaisen näköalapaikan koko suomalaiseen ammattikorkeakoulujärjestelmään.

Jäsenpalvelusihteerin työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (26,5 h / viikko). Työstä maksettava palkka on 1000 euroa / kk. Työsuhde alkaa 2.8.2010 ja kestää 30.4.2011 saakka.

Hakemukset viimeistään 21.5.2010 osoitteeseen: paasihteeri@vamok.fi

Lisätietoja:

Pääsihteeri Mira Karppi, puh. 040 734 9095 ja
Hallituksen puheenjohtaja Erika Airaksinen, puh. 040 734 9091

Takaisin