Ajankohtaista

Opiskelijakunta VAMOK esittää: Mikkel Näkkäläjärvi SAMOK ry:n puheenjohtajaksi 2014

Julkaistu 2013-09-23 12:27:58 EEST.

TIEDOTE 23.9.2013
Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK

Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK esittää: Mikkel Näkkäläjärvi Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n puheenjohtajaksi 2014

VAMOKilla on suuri ilo ja kunnia saada esittää nykyistä hallituksen puheenjohtajaa Mikkel Näkkäläjärveä SAMOKin puheenjohtajaksi vuodelle 2014. Mikkel on VAMOKissa toimiessaan osoittanut erinomaista yhteistyökykyä, määrätietoisuutta ja omistautumista opiskelijaliikettä kohtaan.
 
”Mielestäni Mikkel on luontaisesti taitava johtaja, joka on ihmisläheinen ja ottaa huomioon muiden erilaiset vahvuudet. Mikkelillä on erinomaiset sosiaaliset taidot ja hän on johtanut opiskelijakuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Mikkel on juuri sellainen sanavalmis ja osaava johtaja jollaista SAMOK tarvitsee” hallituksen varapuheenjohtaja Kaisa Hakala kertoo.
 
Mikkel on toiminut VAMOKissa sosiaalipoliittisena vastaavana 2012 sekä hallituksen puheenjohtajana 2013. VAMOKin hallitustoiminnan lisäksi Mikkel on kerryttänyt osaamistaan vahvana edunvalvojana myös muissa erilaisissa tehtävissä. Mikkel on luonut vahvat yhteydet Vaasan ammattikorkeakoulun hallintoon sekä toiminut hyvässä yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa.

”SAMOK tarvitsee rohkean ja sanavalmiin johtajan, joka pystyy viemään yhteisiä tavoitteita päämäärätietoisesti eteenpäin. Sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus tarvitsee puolustajaansa, ja koen että olisin tässä paras mahdollinen. Vuosi 2014 tulee olemaan opiskelijaliikkeen kannalta merkityksellinen ja olenkin valmis antamaan kaikkeni mahdollistaakseni opiskelijoille entistäkin kirkkaamman tulevaisuuden” Mikkel Näkkäläjärvi toteaa.

Mikkeliin voi tutustua paremmin osoitteessa:
https://www.facebook.com/nakkalajarvisamokinpuheenjohtajaksi.

Lisätietoja:
Ehdokas: Mikkel Näkkäläjärvi
mikkel.nakkalajarvi@vamok.fi
0400765002
 
Kampanjapäällikkö: Kaisa Hakala
kaisa.hakala@vamok.fi
0408345146

--

Takaisin