Ajankohtaista

Opiskelija Juuso Liljalle Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön Hyvä opinnäytetyö -stipendi

Sähköosaston opiskelija Juuso Liljalle on myönnetty Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiön Hyvä opinnäytetyö -stipendi SLO Oy:n nimikkorastosta. Stipendin luovutti SLO Oy:n aluejohtaja Markku Koski Vaasan konttorilla 10.4.2007. Paikalle oli kutsuttu Juuso Liljan lisäksi työn ohjaajat tuotekehityspäällikkö Kai Uusitalo ABB Oy Pienjännitejärjestelmistä ja lehtori Tapani Esala Vamkista.

Kuvassa vasemmalta: Kai Uusitalo, Tuotekehityspäällikkö, ABB Oy Pienjännitejärjestelmät, lehtori Tapani Esala VAMK, palkitun työn tekijä Juuso Lilja ja aluejohtaja Markku Koski SLO Oy.

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö

Vuonna 1994 perustettu Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö edistää sähköalan koulutus- ja tutkimustoimintaa. Säätiö toteuttaa tarkoitustaan myöntämällä apurahoja ja stipendejä sähköalan koti- tai ulkomaisia opintoja tai tutkimustyötä
varten. Säätiön yhtenä tehtävänä on sähköturvallisuusmääräysten suositusryhmän toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen. Säätiön taustaorganisaatiot ovat: Onninen Oy, Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Suomen Sähkökonekorjaamoyhdistys ry, Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liitto ry, Sähköalojen ammattiliitto ry, Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry. Säätiön rahoitus on hoidettu sekä taustaorganisaatioiden perusrahoituksella että seuraavien organisaatioiden lahjoituksin: Issi Ky V. Koskelan stipendirahasto, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Sähköturvallisuuden Edistämiskeskus ry.

Lisätietoja: http://www.stul.fi

Mikä on Hyvä opinnäytetyö -kilpailu?

Säätiö julistaa vuosittain valtakunnallisen hyvä opinnäytetyö kilpailun ammattikorkeakouluille, teknillisille korkeakouluille tai muille sähköalan koulutusta tarjoaville oppilaitoksille hyvistä sähkö- ja teleurakointiin liittyvistä opinnäytteistä. Parhaat opinnäytetyöt palkitaan 500-1000 euron stipendillä. Hyvän opinnäytetyön stipendiä voi hakea joko opiskelija itse tai työtä ohjaava opettaja. Kirjallinen hakemus tulee olla perusteltu, siitä on käytävä ilmi myönnetty arvosana sekä hakemukseen on liitettävä kappale opinnäytetyöstä. Stipendejä myönnetään enintään 5 kpl/ vuosi.

Takaisin