Ajankohtaista

Opiskele kesällä!

Julkaistu 2011-04-04 14:24:29 EEST.

Vaasan ammattikorkeakoulun järjestämät kesäopinnot

VAMKin järjestämät kesäopinnot löytyvät vapaasti valittavien taulukosta otsikon Kesäopinnot alta. Tarjolla oleville opintojaksoille voivat osallistua kaikkien koulutusohjelmien opiskelijat, mikäli opintojakso sopii opiskelijan HOPSiin. Jos olet epävarma opintojakson soveltuvuudesta HOPSiisi, ota yhteyttä opinto-ohjaajaan tai osastonjohtajaan. Opintojaksoille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti WinhaWillen kautta.

VirtuaaliAMK

VirtuaaliAMK:n portaalissa www.amk.fi on tarjolla ammattikorkeakoulujen järjestämiä verkko-opintoja. Tärkeää: Ennen hakemista lue virtuaaliAMK-opintoihin liittyvistä pelisäännöistä ja käytännöistä täältä. Jos olet epävarma opintojakson soveltuvuudesta HOPSiisi, ota yhteyttä osastonjohtajaasi.

Avoimet yliopistot

Avoimissa yliopistoissa eri puolilla Suomea on tarjolla myös paikkakunnasta riippumattomia opintoja, joista joitakin on mahdollista suorittaa myös kesällä. Tarjonta on koottu osoitteeseen www.avoinyliopisto.fi. Muista ennen ilmoittautumista varmistaa omalta osastonjohtajaltasi, että haluamasi opintojakso voidaan hyväksilukea tutkintoosi. Avoimen yliopiston opinnot ovat opiskelijalle maksullisia (10 euroa/opintopiste).

Kesäyliopistot

Vaasan kesäyliopisto järjestää kesällä muutaman VAMKin tutkintovaatimuksiin kuuluvan opintojakson. Tiedot tulevat kesäyliopiston sivuille lähiaikoina. Katso www.vaasankesayliopisto.fi. Lisäksi kesäyliopistossa järjestetään eri yliopistojen tutkintovaatimusten mukaisia opintoja. Myös muiden Suomen kesäyliopistojen kautta voi ottaa opintoja, mikäli asut kesäajan jollain muulla paikkakunnalla. Muista ennen ilmoittautumista varmistaa omalta osastonjohtajaltasi, että haluamasi opintojakso voidaan hyväksilukea tutkintoosi. Kesäyliopistojen kautta tarjotut opinnot ovat opiskelijalle maksullisia.

Opinnäytetyön tekeminen

Opiskelija voi tehdä kesällä opintotuella opinnäytetyötään. Asia on sovittava ohjaavan opettajan kanssa ja tehtävä suunnitelma työn etenemisestä.

Kesäopintotuki

Lue kesäopintotuen hakemisesta täältä.

Takaisin