Ajankohtaista

Open Kvarken –seminaari 26.–27.4.

Julkaistu 2011-03-30 13:12:29 EEST.

Open Kvarken –hankkeen loppuseminaari järjestetään

tiistaina ja keskiviikkona 26.–27.4.2011
Vasan ammattikorkeakoulu, Wolffintie 30, juhlasali, 65200 VAASA

Ensimmäinen päivä on kansainvälisesti suuntautunut ja se pidetään englanniksi. Puhujien joukossa on mm. Monty, joka on luonut MySQL:n ytimen. Nokia ja Intel kertovat MeeGo:sta, Firefox esittää HTML5.

Toisena päivänä kerromme Open Kvarkenin saavutuksista. Hankkeen aikana on muun muassa perustettu avoimen lähdekoodin osaamiskeskukset Vaasaan ja Uumajaan. Osaamiskeskusten kautta on tuotettu työelämälle räätälöityjä ratkaisuja mm. verkkoneuvotteluihin.  Paikalliset IT-alan yritykset, jotka ovat räätälöineet avointa koodia projektille, kertovat tuloksistaan; muun muassa työpaikkojen syntymisestä projektin tiimoilta.

Ilmoittautuneille osallistujille tarjotaan lounas ja kahvi molempina päivinä. Seminaari on maksuton ja siihen voi osallistua joko yhtenä tai kahtena päivänä. Seminaarin ohjelma on liitteenä (pdf).

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja seminaarista
: jean.forsman@puv.fi , puh. 040 848 3049

Open Kvarken on Vaasan ammattikorkeakoulun ja Uumajan yliopiston yhteinen, vuonna 2008 käynnistetty hanke, jossa keskeisenä tavoitteena on ollut edistää avoimeen lähdekoodiin perustuvien ohjelmisto- ja muiden ratkaisujen käyttöä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Lisätietoa Open Kvarken –hankkeesta: www.openkvarken.fi
sekä projektipäällikkö Rainer Lytz, puh. 040 841 2805

Takaisin