Ajankohtaista

Nyheter från studentkåren Vamok 25.10.

Alla motionsturer är på gång enligt tidtabellen
http://www.vamok.fi/jasenpalvelut/index.php?page=Liikuntavuorot&language=sv

Haalarihölkkä (halarejogging) på onsdagen den 8.11. kl. 17.00

På onsdag 08.11. VAMOK ordnas den traditionella HaalariHölkkä. HaalariHölkkä är lugnt joggning med nya och gamla halare. Starten sker kl. 17.00 på torget. HaalariHölkkä är ingen tävling så alla kan delta. Rutten är cirka 3 kilometer. Under rutten bjuder vi på varm saft. Och kvällen fortsätter på Giggling Marlin.

Haalareiden tulikaste-fest kl. 22-04

Kom och ge din halare en bra start! Där finns känd player prislista, som är billigt! Obs! Biljetterna säljs inte på förhand! Alla som har köpt förhands biljetten till Kick in- partyt slipper in gratis mellan 22-23 med Kick in- halarmärket. Klockan 23 börjar normal biljett försäljning och biljetten kostar 5€.

Vasa blodtjänst har studerande veckor

Vasa Blodtjänst önskar rikligt med nya blodgivare! Veckor 43-44 har vi för studerande planerade veckor. Vi har frågetävling och vi bjuder något gott till kaffet. Välkommen! Nedre Torget 1 A, 5 vån. Öppet må, ti, to 12-18 och on, fr 10-15.

Tiden att söka till tutor börjar!

Vill du bekanta dig med nya människor, tillbringa tiden med trevligt gäng och i framtiden hjälpa nya studeranden i skolan? Om du svarar ja, måste du söka till tutor! Tutorer hjälper nya studerande för att anpassa sig till Vasa och yrkeshögskolan.

Ansökningstiden för nya tutorer för år 2007 börjar 1.11. Ansökningstiden gäller tom. 30.11. Ansökningsblanketten finns att hämtas på VAMOK's kansli och från dejouren på Wolfskavägen. Om du vill veta mera, sänd e-post till tutor@vamok.fi.
OBS: Utbildning för tutorer hålls på finska.

Takaisin