Ajankohtaista

Nyheter från studentkåren 1.11.2004


Fullmäktige val 23.-24.11, tiden att anmäla sig som representant slutar 5.11

Det är dags att välja en ny fullmäktige för VAMOK för år 2005. Fullmäktige är den som gör den mest betydande besluten, till exempel väljer styrelsen, godkänner verksamhetsplanen och budgeten, beslutar antalet av medlemsavgift och bevakar styrelsen's verksamhet. Fullmäktigen består av 20 medlem plus 5 suppleant.

Nu är det dags för att anmäla sig som representant för fullmäktigen. Tiden avslutas på fredag 5.11. Alla VAMOK's medlem (klistemärket 2004-2005 i studiekort) kan ställa som representat. Dokumenten finns på VAMOK's kansli och jouren i Rådhusgatan. Om du är intresserad av verka på din studentföreningens verksamhet, anmäla sig. Om du vill veta mera om fullmäktigen's verksamhet, berättar vi gärna.

Studentrepresentanter i yrkeshögskolans strategiarbetsgrupp

Yrkeshögskolan ska grunda strategiarbetsgrupp för olika branchen, och studentrepresentanter behövs för de här gruppen. Representanten måste vara intresseread av saken. Grupperna är: utveckling av språkundervisning, utveckling av matematikundervisning, utveckling av informationsbehandling undervisning, utveckling av virtual undervisning, utveckling av bibliotek- och informationservice, utveckilng av studiehandledning, utveckling av lärdomsprovet handledning, utveckling av praktik handledning, utveckling av läsordning och utveckling av studerandeadministration.

Om du är intresserad av att vara med i någon grupp's verksamhet och detta sätt påverka yrkeshögskolans undervisning, skicka en informell ansökning till adress puheenjohtaja@vamok.fi senast den 5 November.

HaalariHölkkä (Halarejogging)

På torsdag 4.11.2004 VAMOKs HaalariHölkkä 04. HaalariHölkkä startar på klockan 16.00 vid torget. Haalarmärke = Biljet till kvällens fest

Haalarmärke:
- Från Torget 3€/st
- Från Mål I 2€/st
- Från Mål II 1€/st
- Från Dörr 4€/st
När du idrottar sparar du pengar. Måler informeras vid startpunkt. HaalariHölkkä är inte tävling så alla kan delta.

Vill du köpa halaren?

Dom som inte hinnade beställa halaren tidigare i hösten, men vill ha egen halare; det är möjligt att köpa halaren från VAMOK's kansli eller dejour. Halaren kostar 35 euro och den betalas kontant. De halaren som säljs är "gamla modellen", som betyder bara att annonser är lite annorlunda som annonser i nya halaren.

Om du vill ha mera märkena för din halare, kom och titta urvalet vid VAMOK-Tuki bokhandel.

Ultimate

Om du vill träna ultimate, nu är det möjligt. Lördags kl. 20.30-21.30, Sportshall Smedsbyvägen 14 och söndags kl. 16.30-18.00, Sportscentrum Krutkällarvägen 6.

Takaisin