Ajankohtaista

Marjo pääsee matkalle opintojaksopalautteeseen vastaamalla!

Marjo Sivonen vastasi opintojaksopalautteeseen periodilla 3. Vastatessaan Marjolla tuskin oli vielä ajatustakaan, että vastaaminen veisi hänet rentouttavalle lomamatkalle! Työharjoitteluaan parhaillaan suorittamassa oleva terveydenhoitajaopiskelija ei ollut uskoa voittoaan. "Ai ihan oikeesti?" - Marjo kyseli. Ihan oikeesti Marjo, pääset matkalle! Onnea ja hyvää matkaa!

Opintojaksopalautetta antamalla jokainen opiskelija voi vaikuttaa opintojaksojen sisältöön ja toteutukseen. Annetut palautteet lukee kyseinen opettaja ja hänen esimiehensä ja palautteiden perusteella opintojaksoa kehitetään.

Sen lisäksi, että mielipiteensä opintojaksoista saa opettajan tietoon, voi vastaamalla ihan oikeesti voittaa palkintoja. Yhteensä periodilla 3 palautetta oli antanut 283 opiskelijaa, 156 opiskelijaa oli antanut palautetta kaikille omille opintojaksoilleen. Heidän kesken suoritettiin arvonta, jossa palkintoina oli 9 ruokalippupakettia ja yksi 300 euron arvoinen matkalahjakortti, jonka Marjo voitti.

5 ruokalipun paketin voittivat

Jussi Anttila, I-KT-04A
Anna Boberg, R-HB-06        
Jonna Kukkola, T-LT-04
Sanna Takaeilola, S-SA-06
Heidi Tiitinen, S-SA-06
Anna Suokas, T-LT-05
Ulla Nyberg, S-TH-04
Mikko Västi, S-SH-05K
Mikko Elomaa, I-RT-05

Sinullakin on vielä mahdollisuus päästä kesäksi matkalle!

Muistathan vastata opintojaksopalautteeseen myös tällä periodilla, sillä jokainen vastaaja osallistuu 300 €:n matkalahjakortin ja viikon ruokalippujen arvontaan. Lisäksi arvotaan vielä ylimääräinen 100 euron Matkakalevan lahjakortti kaikkien tänä vuonna palautetta antaneiden kesken! Eli mahdollisuus voittaa matka tuplaantuu! Nyt siis kaikki palautteen antoon, sillä palautteen antaminen todellakin kannattaa!

Lisätietoja:
sanna.torkko@puv.fi,
puh. 326 3539

Takaisin