Ajankohtaista

Lisähaku insinööriopintoihin 11.7. - 12.8.

Julkaistu 2016-07-04 09:02:22 EEST.

Lisähaku Vaasan ammattikorkeakouluun järjestetään 11.7. - 12.8.2016. Haussa on:

Koulutuksiin haetaan sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Opinnot käynnistyvät 1.9.2016.

Osaajaksi Suomen suurimpaan energiakeskittymään

Energiatekniikan ja ympäristöteknologian opinnot on suunniteltu yhteistyössä alueen vientitoimintaa harjoittavan teknologiateollisuuden kanssa. Koulutukset toteutetaan päiväopintoina niin, että ensimmäiset kaksi vuotta on yhteisiä opintoja, minkä jälkeen opiskelija jatkaa kaksi vuotta joko ympäristöteknologiaa tai englannin kielellä opetettavaa energiatekniikkaa.

-       Energiatekniikan koulutuksesta valmistuu osaavia insinöörejä kansainvälisille markkinoille hallinnoimaan projekteja ja myymään teknisiä ratkaisuja. Ympäristöteknologian koulutus valmentaa ympäristöosaajia teollisuuden ja julkishallinnon palvelukseen, kertoo Juha Vierola VAMKin hakijapalveluista.

Tietotekniikan koulutuksessa opiskelija voi erikoistua ohjelmistotekniikkaan tai sulautettuihin järjestelmiin. Koska ala kehittyy nopeasti, painotetaan koulutuksessa erityisesti valmiuksia sopeutua alan uudistuviin työtehtäviin: projektien parissa työskentely onkin tärkeä osa opiskelua.

-       Vaasan seudun vahva kansainvälinen energiateollisuuden keskittymä tarjoaa kiinnostavia työmahdollisuuksia tietotekniikan osaajille, muistuttaa Vierola.

Lisähaun valintakoe VAMKissa 19.8.

Lisähaun valintakoe järjestetään VAMKissa perjantaina 19.8. klo 9.30 alkaen osoitteessa Wolffintie 30, 65200 Vaasa (juhlasali, 2. kerros). Lisähaun valintakokeeseen ei lähetetä erillistä valintakoekutsua.

Päivätoteutukseen ja monimuotototeutukseen hakeville on erilaiset kokeet, joten otathan tämän huomioon hakukohteita valittaessa.

Lue ohjeet lisähaun valintakokeeseen täältä. 

Takaisin