Ajankohtaista

Liikunta huomioitava hallitusohjelmassa! – Opiskelijoiden Liikuntaliitto päivystää hallitusohjelmaneuvotteluja 15.5. Säätytalolla

Julkaistu 2019-05-14 13:42:14 EEST.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on mukana korkeakouluopiskelijoiden hallitusohjelmaneuvottelu-päivystyksessä keskiviikkona 15.5. klo 8‒16. OLL vaatii, että maan tulevan hallituksen ohjelmassa liikunta-asiat huomioidaan systemaattisesti ja monipuolisesti. Liikkuva Suomi on tavoite, josta ei ole varaa tinkiä!

”Liikunta ei saanut vaalikeskustelussa ansaitsemaansa huomiota, vaikka liikkumattomuuden miljardiluokan kustannukset yhteiskunnalle ovat päättäjien tiedossa. Tulevassa hallitusohjelmassa on välttämätöntä huomioida liikunnan ja fyysisen aktiivisuuden edistämisen toimenpiteet laaja-alaisesti. OLL:n omassa #liikkuvaopiskeluNYT -vaalipaneelissa (13.3.) puolueet kertoivat laajasti kannattavansa Liikkuva koulu/opiskelu -ohjelman tai vastaavanlaisen ohjelman laajentamista korkeakouluihin nyt alkavalla hallituskaudella. Osana hallitusohjelmaneuvotteluja puolueiden on nyt aika lunastaa tämä lupaus”, vaatii Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtaja Joonas Suikula.

OLL:n hallitusohjelmaneuvottelupäivystyksen aikana on tarjolla muun muassa #perseetpenkistä -taukojumppaa (klo 11, 13 ja 15) sekä erilaisia pihapelejä, kuten #liikkuvaopiskeluNYT -mölkkyä. Opiskelijoilla on päivystyksessä lisäksi tarjolla kahvia ja #koulutustaprkl-mehua.

”Hallitusohjelman tekeminen vaatii neuvottelijoilta kovaa henkistä ja fyysistä kuntoa. Tarjoammekin neuvottelijoille #perseetpenkistä ja #liikkuvaopiskeluNYT -viestiemme lisäksi energiageelejä, jotka pitävät energiatasot huippusuorituksen vaatimalla tasolla”, jatkaa OLL:n puheenjohtaja Suikula.

Tervetuloa mukaan liikunnalliseen hallitusohjelmaneuvottelu-päivään!

Tutustu hallitusohjelmatavoitteisiimme: https://oll.fi/eduskuntavaalit/

#liikkuvaopiskeluNYT

#perseetpenkistä

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry.

Lisätietoja:

OLL:n puheenjohtaja Joonas Suikula, joonas.suikula@oll.fi, +358447800211

OLL:n varapuheenjohtaja Harri Nurmi, harri.nurmi@oll.fi, +358447800215

Takaisin