Ajankohtaista

Liikeideakilpailu käynnissä 15.5. saakka -  rahapalkintoja parhaille ehdotuksille!

Ideasta liikeideaksi -kilpailu 2006

Teknologiakeskus Oy Merinova Ab järjestää järjestyksessään kolmannen alueellisen liikeideakilpailun Vaasan seudulla. Kilpailussa etsitään uusia ja toteuttamiskelpoisia liikeideoita, jotka kehittyessään täydentävät alueen elinkeinorakennetta ja toimialansa kansainvälistä kilpailukykyä.

Kilpailukykyinen liikeidea

Kilpailukykyisessä liikeideassa asiakkaan ongelma ratkaistaan hyödyntämällä kokonaan uutta osaamista tai sitten olemassa olevaa osaamista uudella tavalla. Liikeidea voi perustua uuteen tuote-, valmistus-, palvelu-, tai markkinointi-ideaan ja olennaista on sen asiakkaalle tuottama lisäarvo. 

Sparrausta kilpailuun osallistuville

Kilpailuun osallistuvilla on mahdollisuus hyödyntää liikeideansa työstämisessä Merinovan tarjoamaa sparrausta.

Kilpailu on kaikille avoin

Kilpailu on kaikille avoin, mutta se on rajattu alueellisesti siten, että suunnitellun liiketoiminnan tulisi edistää Vaasan seudun teknologiateollisuuden kilpailukykyä.

Asiantuntijaraati arvioi liikeideat

Laajapohjainen asiantuntijaraati arvioi erityisesti liikeidean uutuusarvoa, toteutettavuutta ja sen synnyttämiä kasvumahdollisuuksia alueen teknologiateollisuudelle sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Raadin jäsenillä on pitkäaikainen kokemus uuden liiketoiminnan kehittämisestä usealta eri toimialalta.

Palkinnot

Kilpailussa jaetaan palkintoina lahjoituksina saatuja rahapalkintoja 1-5 kpl. Palkintosummat vaihtelevat 1.000-5.000 euron välillä. Palkintoja rahoittavat Oy Merinova Ab/Länsi-Suomen osaamiskeskus, Vaasanseudun Kehitys Oy, Viexpo ja VNT Management Oy.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistuvat ehdotukset on postitettava 15.5.2005 mennessä osoitteeseen: Oy Merinova Ab, Ideasta Liikeideaksi 2006, PL 810, 65101 VAASA. Kaikki ehdotukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisina. Palkitut ehdotukset julkaistaan palkintojen jakotilaisuudessa vain ehdotuksen tekijän kanssa sovittavassa laajuudessa. Kilpailulomakkeita on saatavissa Merinovan kotisivuilta osoitteesta http://www.merinova.fi

Lisätietoja kilpailusta antaa palvelupäällikkö Ulla Kalliokoski, gsm 040 591 2882 tai ulla.kalliokoski@merinova.fi .

 

Takaisin