Ajankohtaista

Leluilla voittoon kauppakeskuksen liikeideakilpailussa

 

Liikeideakilpailun voittaja palkittiin Rewell Centerin Pakkaspäivillä 18.2.2005. Etualalla voittanutta työryhmää edustaneet 1. vuoden tradenomiopiskelijat Heikki Lassila ja Ville Känsälä. Takana vasemmalta Uusyrityskeskus Startian  johtaja Raimo Mansikkamäki, kauppakeskus Rewell Centerin markkinointipäällikkö Marja Katajisto sekä ammattikorkeakoulun yrittäjyys-kurssin lehtori Anneli Brink.

Vaasan ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden ryhmä Kaisa Kukkanen, Ville Känsälä, Heikki Lassila, Satu Majaranta ja Emma Myllymäki ovat voittaneet Rewell Center Chance -liikeideakilpailun lelukauppa-ideallaan. Oy Satumainen Lelumaailma Ab:n liikeideana on myydä turvallisia ja laadukkaita lasten leluja ja pelejä.

- Vaasan alueella ei ole valikoimaltaan ylivoimaista ja täysin leluihin erikoistunutta liikettä, joten oletamme alalla olevan kysyntää, kertoo Heikki Lassila liikeidean lähtökohdista.

Mukana kilpailussa oli yhteensä 12 liiketoimintasuunnitelmaa, jotka arvioi Uusyrityskeskus Startian, Rewell Centerin ja Alkon edustajista koostunut raati.

- Kaikki esitetyt liikeideat olivat mainioita. Satumaisen  Lelumaailman vahvuutena oli, että suunniteltu toiminta rakentuisi hyvin kartoitetulle pohjalle ja sille asetetut odotukset olivat varsin realistisia, toteaa Startian johtaja Raimo Mansikkamäki raadin perusteluista.

- Esitetty liiketoiminta täydentäisi loistavasti kauppakeskuksemme tarjontaa, arvioi puolestaan Rewell Centerin markkinointipäällikkö Marja Katajisto.

Rewell Centerin ja ammattikorkeakoulun yhteistyönä tradenomiopiskelijoille suunnatun liikeideakilpailun tarkoituksena oli tuoda opiskelijat ja työelämä yhteen.

Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden opintoihin kuuluu liiketoimintasuunnitelman laatiminen kuvitteelliselle perustettavalle yritykselle tai liiketoiminnalle. Rewell Center Chance tarjosi opiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden ideoida uutta liiketoimintaa todelliseen toimintaympäristöön. Kilpailu järjestettiin toista kertaa.

Takaisin