Ajankohtaista

LähiTapiola lahjoittaa 120 000 euroa ammattikorkeakouluille

Julkaistu 2018-12-11 15:56:24 EET.

LähiTapiola lahjoittaa 60 000 euroa Vaasan ammattikorkeakoululle ja 60 000 euroa Yrkeshögskolan Novialle. Lahjoituksen taustalla on LähiTapiola Pohjanmaan ja ammattikorkeakoulujen yhteinen tavoite vahvistaa Pohjanmaan hyvinvointia ja alueen elinvoimaisuutta ja työllisyyttä.

- Pohjanmaan elinvoimaisuus on meille paikallisena, asiakkaiden omistamana yhtiönä erityisen merkittävä asia. Alueen toimijoiden yhteistyöllä voimme luoda hyvinvointia Pohjanmaalle, saada aikaan työllisyyttä ja talouskasvua sekä samalla edistää Suomen kilpailukykyä, LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala tiivistää.

LähiTapiola Pohjanmaalla työskentelee useita ammattikorkeakouluista valmistuneita työntekijöitä, ja yhteistyötä on tavoitteena tiivistää myös harjoittelupaikkojen ja opinnäytetöiden kautta. Yhteisen tekemisen avulla LähiTapiola Pohjanmaa haluaa varmistaa myös tulevaisuuden osaajien saatavuuden – lähes 100 henkeä työllistävänä yhtiönä työntekijätarve on pysyvä.
- Uudenlaiset osaamisvaatimukset edellyttävät jatkuvaa kehitystä työntekijöiltämme, toteaa Haarala.

Ammattikorkeakoulujen osa:

– LähiTapiola Pohjanmaan tekemä lahjoitus on todella merkittävä tuki korkeakoulumme toiminnalle, yksi suurimpia yrityslahjoituksia. Meille se kuvastaa korkeakoulun ja LähiTapiolan yhteistyön tärkeyttä. Vuosien mittaan on VAMKista valmistunut vakuutus- ja finanssisektorille merkittävä määrä osaajia, pääosin tradenomeja, kertoo VAMKin rehtori Tauno Kekäle.

 

Lähitapiola.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin