Ajankohtaista

Kysely tradenomiopiskelijoille HTM-tilintarkastajatutkinnon kehittämisestä

Kysely on lähetetty HTM-tilintarkastajat Ry:n toimeksiannosta kaikkien suomalaisten ammattikorkeakoulujen liiketalouden yksiköihin. Kysely on tarkoitettu tilintarkastusopinnoista vastaaville opettajille sekä tilintarkastusopintoja suorittaville tai niitä suunnitteleville tradenomiopiskelijoille. Kyselyn tavoitteena on saada tietoa HTM-tilintarkastajatutkinnon kehittämistä varten. Kyselyn avulla haluamme selvittää ammattikorkeakouluissa tarjolla olevien tilintarkastusopintojen laajuutta sekä missä määrin ja millaisilla motiiveilla niitä opiskellaan.

Kysely toteutetaan HTM- tilintarkastajat ry:n ja Mercuria - Kauppiaitten Kauppaoppilaitos Oy:n yhteistyönä. Kyselyn vastaukset käsitellään ryhmiteltyinä ja tutkimuseettisiä periaatteita noudattaen. Kaikille vastanneille amk - yksiköille lähetetään yhteenveto selvityksen tuloksista.

Opiskelijat käyvät vastaamassa kyselyyn osoitteessa www.webropol.com/htm.net.
Salasana opiskelijoiden kyselyyn on htmkysely.

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 5 minuuttia. Vastaaminen 10.10.2005 mennessä. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 50 elokuvalippua. Mikäli haluat osallistua arvontaan, ole hyvä ja liitä kyselylomakkeen lopussa olevaan kenttään yhteystietosi.

Lisätietoja:
HTM- tilintarkastajat ry Leena Aejmelaeus toimisto@htm.fi
ja MERCURIA - Kauppiaitten Kauppaoppilaitos / Päivi Lepistö paivi.lepisto@mbs.fi

Takaisin