Ajankohtaista

Kutsu: Henkilöturvajärjestelmä-seminaari 18.5.2010

Vaasan ammattikorkeakoulun toteuttamassa Häkä-hankkeessa on kehitetty tietoverkoissa toimiva hälytysjärjestelmä. Järjestelmällä voidaan kriisitilanteissa lähettää hälytysinformaatiota organisaation työasemille ja gsm-puhelimiin tekstiviestinä. Kehitetty konsepti ja ohjelmisto kokoavat eri tuotteista kokonaisvaltaisen organisaatioiden turvallista työympäristöä tukevan hälytysjärjestelmän. Häkä-järjestelmän kuvaus (pdf).

Konsepti esitellään Häkä-hankkeen päätösseminaarissa tiistaina 18.5.2010 klo 12.30-14.00. Läsnä ovat Vaasan ammattikorkeakoulun it-asiantuntijat Ari Eerikäinen, Nils Dahla ja Jarkko Ala-Louvesniemi sekä Reijo Malkamäki, Pohjanmaa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK:stä.

Olet tervetullut seuraamaan HÄKÄ-esittelyä joko paikan päälle tai verkon välityksellä:

Tilaisuus pidetään Vaasan ammattikorkeakoulussa osoitteessa Wolffintie 30, 65200 Vaasa, auditorio WB132.

Seminaaria voi katsoa myös ACP:llä (50 ensimmäistä kirjautunutta): https://connectpro.puv.fi/haka/ (vaatii internet-selaimesta flash-tuen). Kirjautumisohje vierailijoille: "Enter as guest" > anna nimi > "Enter room". Yhteyden testaus: https://connectpro.puv.fi/common/help/en/support/meeting_test.htm. ACP:ssä kysymyksiä voi esittää seminaarin aikana chatissa tai käyttämällä ACP:n videoneuvottelua esityksen päätyttyä.

Seminaari lähetetään myös videoesityksenä: http://stream.cc.puv.fi/live (vaatii internet-selaimesta flash-tuen).

Seminaari on suunnattu erityisesti organisaatioiden turvallisuudesta, riskienhallinnasta, kiinteistöasioista ja tietohallinnosta vastaaville sekä em. toimintoja johtaville henkilöille. Seminaari on maksuton.

Häkä-hankkeen ovat rahoittaneet Euroopan aluekehitysrahasto (Pohjanmaan liitto) / Länsi-Suomen lääninhallitus ja Vaasanseudun kehitys Oy Vasek.

Seminaarin materiaalit:

Miksi Häkä-järjestelmä Vamkiin 

Häkä-hälytysjärjestelmän ominaisuudet

Hälytysjärjestelmän toteutus

Häkä-päätehälytys

Esimerkki palohälytyksen sattuessa

Lisätietoja:

- Hankkeen projektipäällikkö, lehtori Ahti Nyman, Vaasan AMK
Puh. 040 011 3959, ahti.nyman@puv.fi

- Tietoliikennesuunnittelija Jarkko Ala-Louvesniemi, Vaasan AMK
Puh. 040 559 7519, jarkko.ala-louvesniemi@puv.fi


           

                               

Takaisin