Ajankohtaista

Kulje kätevästi bussilla kampukselle opiskelijahintaan

Julkaistu 2014-08-29 10:50:22 EEST.

Uusi kampuslinja 14 aloitti toimintansa 11.8.2014. Torin, Vöyrinkaupungin ja Vetokannaksen kautta Palosaaren kampukselle kulkeva bussi kiertää uuden linjan kolme kertaa tunnissa klo 8.00 – 10.00 ja 12.00 – 16.00 välisinä aikoina. Kello 10.00 – 12.00 välisenä aikana kampukselle pääsee busseilla 1, 2 ja 3.

Opiskelijat saavat alennusta bussimatkoista näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia tai oppilaitoksen todistusta päätoimisesta opiskelusta. Opiskelija-alennuksen saaminen ei edellytä kirjoilla oloa Vaasassa.

Kartta bussireiteistä (pdf)

Kampuslinjan aikataulu (pdf)

Yrkeshögskolan Novian edessä olevan pysäkin nimi on Wolffintie 27-31/Yrkesinstitut ja Vaasan yliopiston edessä olevan pysäkin Wolffintie 34/Yliopisto.

Uudet aikataulut löytyvät kokonaisuudessaan Vaasan paikallisliikenteen verkkosivuilta.

Lataa bussiaikataulut kännykkääsi

Vaasan kaupungilla on lisäksi tarjolla kännyköihin suunniteltu joukkoliikenteen aikataulusovellus, jonka voit ladata osoitteesta: http://vaasa.seasam.com/bussit/mobile

Sovelluksen avulla pystyt tarkastamaan bussien lähtöajat kaikilta Vaasan bussipysäkeiltä. Lähtöajat ovat saatavilla kuluvan ja seuraavan vuorokauden ajalta. Voit hakea aikatauluja vapaasti ilman kirjautumista.

Helpottaakseen yksityisautoilun aiheuttamaa ruuhkaa ja parkkeerausongelmia kampusalueella, VAMK kannustaa henkilökuntaa ja opiskelijoita joukkoliikenteen käyttöön mahdollisuuksien mukaan.

Takaisin